Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
14.03.2018 | Olympiakomitea

Juoksukoulusta virtaa kevääseen – kohti Yritysmaratonviestiä

Lajikoulut ovat tehokas tapa innostaa työyhteisöjä liikkumaan yhdessä. Sony Music Finlandin henkilökunta on ollut mukana Yritysmaratonviestissä jo useampana vuotena ja tänä vuonna he päättivät aloittaa valmistautumisen kevään tapahtumaan Yritysmaratonviestin yhteistyökumppanina toimivan Fressin juoksukoulussa. Sony Music Finlandin juoksukouluharjoitukset aloitettiin Fressi Leppävaaran keskuksessa. Päivän teemana oli hioa juoksutekniikkaa kuntoon ja käydä läpi mistä kaikista asioista juokseminen koostuu.

Olli Sjöström oli yksi juoksukouluun osallistuneesta Sony Music Finlandin henkilökunnasta. Olli arvioi juosseensa 70-80 kilometriä viikossa viimeisen kymmenen vuoden ajan, joten voidaan puhua innokkaasta juoksun aktiiviharrastajasta.
Juoksukoulusta saivat hyviä neuvoja sekä aloittelijat, että kokeneemmatkin harrastajat. Olli kertoikin tyytyväisenä juoksukoulun jälkeen, ”vaikka kilometrejä on kertynyt, oli juoksukoulusta ehdottomasti hyötyä. Jokaiselle ihmiselle tasosta riippumatta tarttuu varmasti neuvoja mukaan! Ei minuakaan, kuten ei varmaan kovinkaan montaa muutakaan ole koskaan kukaan opettanut juoksemaan. Sitä on vaan laitettu jalkaa toisen eteen ja ei ole koskaan tullut ajatellakseen miltä se oma juoksu näyttää.”

Mukana juoksukoulussa oli myös PMMP yhtyeestä kaikkien tuntema Mira Luoti. ”Juokseminen on minulle oma tapa saada ylimääräiset kierrokset tasoitettua ennen keikkaa tai teatteriesitystä, samalla saa myös kropan lämpimäksi tulevaa esiintymistä varten”, Mira kertoo. Mira juoksee Sonyn joukkueessa Yritysmaratonviestissä.

Fressi Leppävaaran keskusvastaavan Päivi Lehdon mukaan kevään Yritysmaratonviestiä odotetaan innolla heidänkin keskuudessaan! Onhan Fressi Yrityspalvelut mukana sekä kumppanina että juoksemassa tapahtumassa. Päivi kertookin, että ”tämänkaltaiset tapahtumat kohottavat tiimihenkeä sekä tuovat työporukkaa tiiviimmäksi, mistä kaikki hyötyvät!”

Fressi Yrityspalvelujen juoksukoulut ovat erinomainen henkilöstön aktivointikeino tasosta riippumatta ja kynnys lähteä mukaan on matala. Fressin Yrityspalvelut tarjoavat yrityksille erilaisia hyvinvointipalveluja, kuten lajikokeiluja, joihin kuuluvat myös juoksukoulut. Ohjelma sisältää juoksun ohella monipuolista opastusta lihaskuntotreeniin ja kehonhuoltoon, jotka tukevat muutakin kuin juoksutreeniä.

Yritysmaratonviesti on joukkuejuoksukisa työyhteisöille, jossa joukkueet juoksevat viestinä noin maratoninmittaisen matkan 25.5.2018 Helsingissä Töölönlahdella. Tapahtuman tuotoilla tuetaan alakouluikäisten lasten liikuntaa Lasten Liike iltapäivän kautta!

yritysmaratonviesti.fi