Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
02.04.2018 | Seuratoiminta | Uutinen

Ilmoita tapahtumasi 10.4. mennessä ja osallistu arvontaan!

Nyt kannattaa ideoida ja ilmoittaa oma liikkumisen tapahtumasi Unelmien liikuntapäivään! Ensimmäinen arvonta kaikkien tapahtumansa ilmoittaneiden kesken suoritetaan 10.4. jälkeen. Kaikki tapahtumat kannattaa ilmoittaa – olivat ne sitten pieniä tai isoja, avoimia tai vain omalle porukalle tarkoitettuja, 10.5. tai etkoina 9.5. järjestettäviä tapahtumia.

Luvassa on elämyksellisiä ja liikunnallisia palkintoja kansallispuisto-retkestä hyvinvointikartoituksiin, pyöristä yhteiseen liikuntahetkeen! Tutustu palkintoihin täällä. Toisen kerran arvotaan kaikkien 10.5. mennessä tapahtumansa ilmoittaneiden kesken, joten 10.4. mennessä ilmoitetut tapahtumat osallistuvat kahteen arvontaan!

Luonnossa voi tehdä vaikka mitä!

Tänä vuonna Unelmien liikuntapäivän erityisteemana on luonto. Nyt on erinomainen mahdollisuus keksiä kivoja tapoja olla ulkona! Nyt vielä ehtii ottaa lapsetkin mukaan ideointiin, mitä kivaa voi Unelmien liikuntapäivän teemalla tehdä. Oman tapahtuman voi järjestää vaikka omalle ryhmälle tai luokalle lähtemällä ulos, etsimällä lähiluonnosta kiva paikka, tehdä metsäsuunnistus, rakentaa ulkona jotain yhdessä, toteuttamalla lasten ja vanhempien yhteinen hetki – mitä vain!

Tapahtumakartta Unelmienliikuntapäivä.fi kokoaa kaikki liikkumisen tapahtumat

Ilmoita tapahtumanne karttapalveluun www.unelmienliikuntapäivä.fi. Sivulle on helppo kirjautua ja näin oma tapahtumanne ja tapahtumatiedot tulevat näkyväksi osana valtakunnallista liikkumisen juhlapäivää. Tapahtuman voi luoda ja muokata sitä myös myöhemmin. Sivusto hyväksyy kaikki tapahtumat 10.5. ja omalle porukalle tarkoitetut etko-tapahtumat 9.5. Päiväkoteja ja kouluja rohkaisemme viettämään etkoja 9.5. Näin voitte juhlia etukäteen päivää ja innostaa perheitä liikkumaan seuraavana päivänä lasten toiveiden mukaan. Lisätietoja ja ohjeita löytyy verkkosivustolta.

Verkkosivustolta löydätte materiaaleja myös viestintään. Kertokaa tapahtumastanne myös muille ja käyttäkää tarjolla olevia julistepohjia ja logoja. Sosiaalisessa mediassa voi tapahtuman jakaa tapahtumakartan kautta. Käytättehän tunnistetta #unelmienliikuntapäivä, jotta muutkin saavat tietää, mitä kivaa olette tekemässä – vaikka oma tapahtumanne olisikin suljettu! Näin yhdessä rakennamme hienoa Suomen suurinta liikkumisen juhlapäivää!

#unelmienliikuntapäivä

 

Lue lisää aiheesta