Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
06.04.2018 | Olympiakomitea

Järjestöt yhteislausunnossa ministeriölle: selkeyttä rahanjakoon

Yhteensä 32 liikunta- ja urheilujärjestöä lausuvat yhteisesti Olympiakomitean koordinoimana liikuntapoliittisessa selonteossa tärkeiksi koettuja aiheita. Opetus- ja kulttuuriministeriölle 5.4. lähteneeseen järjestöjen yhteislausuntoon on listattu yhteensä neljätoista ehdotusta ja niiden perustelut. Nämä ehdotukset liittyvät neljään aihealueeseen: kansalaistoiminnan edistämiseen, liikuntahallinnon selkiyttämiseen, liikunnan olosuhteiden kehittämiseen ja kilpaurheilun edistämiseen.

Yhdeksi keskeiseksi tavoitteeksi järjestöt nostivat rahoitusjärjestelmän selkiyttämisen. Uuden rahoitus- ja arviointijärjestelmän tavoitteena on, että liikuntaan ja urheiluun liittyvät yhteiskunnalliset tarpeet tulevat mahdollisimman hyvin huomioiduiksi ja niihin liittyvää kansalaistoimintaa tuetaan selkeillä, keveillä säännöillä.

Voit tutustua lausuntoon täältä >>

Lue lisää aiheesta