Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
06.04.2018 | Olympiakomitea

Pelit pystyyn olympiamitalisti Naisleijonien kanssa

Olympiakomitean yrityskumppanit pääsivät kumppanitreeneissä Naisleijonien vietäväksi Helsingin Jäähallilla. Tekniikkatreenin lisäksi kumppanit pääsivät kiinni itse pelaamiseen, eikä taklauksiltakaan vältytty.

Aloittelija tai konkari, niin kaikki mahtuivat viilettämään samalle jäälle. Naisleijonat Eveliina Suonpää, Susanna Tapani, Minttu Tuominen, Saara Niemi ja Tuula Puputti pitivät Olympiakomitean kumppaneille vauhdikkaat treenit.

– Treenasimme esimerkiksi kiekon käsittelyä, syöttelyä ja luistelutekniikkaa. Lopuksi tietenkin päästiin itse asiaan eli pelaamiseen, kommentoi Suonpää.

Riikka Ravattinen Lääkärikeskus Aavasta oli kiitollinen saamistaan vinkeistä sekä hauskasta treenistä.

– Kovat oli treenit ja hiki tuli. Loistavia ja kovia mimmejä nämä Naisleijonat!

Myös miehet saivat osansa huikean menestyksen saavuttaneiden naisten energiasta ja taidoista. Petri Vuori Finavialta vahvistaa hymyssä suin, ettei hänkään pysynyt ansiokkaiden valmentajien menossa mukana.

– Pitää harjoitella vaan lisää!

Naisleijonat kannustavat kaikkia pelaamaan, sillä jääkiekko kehittää monipuolisesti monia ominaisuuksia, kuten kestävyyttä ja nopeutta, ja lisäksi siinä on vahva sosiaalinen aspekti.

– Oma suosikkini lajissa on se joukkue: pukukopissa puidaan aina koko menneen viikon tapahtumia. Se on se koko homman suola, Suonpää pohdiskelee.

– Lajin kautta myös tapaa paljon erilaisia ihmisiä ja verkostoituu, lisää Susanna Tapani.

Jäähallilla tapahtuikin juuri näin – joukko erilaisia ihmisiä lyöttäytyi yhteen ja muodosti yhden tunnin ajaksi oman leijonajenginsä.

Katso video treeneistä tästä.

 

 

Gimmat Skulaa -kiekkokoulu tytöille ja naisille

Helsingin Jäähallilla järjestään Gimmat Skulaa -kiekkokouluja. Kiekkokoulu sisältää 10 harjoitusta (kevät ja syksy) ja mukaan kokeilemaan pääsee kaikki. Hinta on tytöiltä 50 €/10 kertaa ja naisilta 100 €/10 kertaa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: Saara Niemi, puh. 050 3389621, saara.niemi@hifk.fi

 

Lisätietoja: Gimmat skulaa taas sunnuntaisin! – Tule messiin!