Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
25.04.2018 | Olympiakomitea

Kansallinen liikuntafoorumi 29.-30.10. Seinäjoella

Kansallinen liikuntafoorumi on liikunnan ja urheilun yhteiskunnallinen vuorovaikutusareena. Sen tavoitteena on osaltaan vahvistaa liikunta- ja urheiluasioiden yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja painoarvoa. Foorumissa käsitellään ajankohtaisia, vaikutukseltaan merkittäviä ja liikuntakulttuurin arvopohjaan liittyviä kysymyksiä. Foorumiin osallistuu vuosittain noin 200–350 henkilöä järjestöistä, valtionhallinnosta, kunnista, aluehallinnosta, tutkimus- ja kehittämisyhteisöistä ja yrityksistä.

Foorumi on järjestetty vuodesta 2013 lähtien viisi kertaa: Ensin Vierumäellä ja tämän jälkeen Helsingissä, Tampereella, Turussa ja viimeksi lokakuussa 2017 Lahdessa.

Foorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, valtioneuvoston kanslia, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea ja Suomen Paralympiakomitea. Näiden tahojen edustajat muodostavat myös foorumin järjestelytoimikunnan, joka vastaa tapahtuman tavoitteista ja käsiteltävien asioiden pääteemoista, viestinnästä ja markkinoinnista ja tarvittaessa muista periaatteellisesti tärkeistä tapahtumaa koskevista asioista.