Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
25.04.2018 | Olympiakomitea

Liikunnan aluejärjestöt ja Olympiakomitea syventävät yhteistyötään

Miten liikunnan aluejärjestöt ja Olympiakomitea edistävät liikuntaa ja urheilua parhaiten kumppaneina? Tätä kysymystä pohditaan Tampereella liikunnan aluejärjestöjen ja Olympiakomitean kevätpäivillä 24.-25.4.

Työstettävänä on alueiden ja Olympiakomitean yhteisen tekemisen malli ja kumppanuuden sisällöt: mihin pyritään yhdessä. Jokainen alue toteuttaa lisäksi omien tavoitteidensa mukaista toimintaa. Jatkossa yhteistyöllä on määrä olla entistä selkeämpi kehikko. Tavoitteena on aluekohtaiset tavoiteasiakirjat vuodelle 2019 ja niihin liittyvät Olympiakomitean tukitoimet.

Sisältönä yhteisiin tavoitteisiin liittyen on yhteiskuntasuhteet, seuratoiminnan edistäminen sekä koulupäivän yhteydessä harrastamisen edistäminen. Aluepäivillä on kattava edustus eri alueiden toiminnan osa-alueilta. Mukana on alueiden johtajat, seurakehittäjiä ja terveysliikunnan kehittäjiä sekä lasten ja nuorten liikunnan kehittäjiä sekä vastaavat toimijat Olympiakomitealta.

Työstö jatkuu aluetoiminnan elokuussa alueiden ja Olympiakomitean yhteisessä tapaamisessa.