Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
02.05.2018 | Seuratoiminta

Ilmianna tosi tarina: Eri-ikäiset yhdessä liikkeellä!

Liikkujan polku -verkosto toteuttaa ilmiantokampanjan, jonka tavoitteena on julkaista 365 tarinaa eri-ikäisten yhdessä liikkumisesta. Huipputarinoita on tuhansia. Minkä tarinan sinä haluat nostaa valokeilaan? Nyt voit ilmiantaa yksilön, yhteisön tai organisaation, joka sinun mielestäsi mahdollistaa eri-ikäisten kohtaamisen ja yhdessä liikkumisen esimerkillisesti.   

Kampanjan johtotähtenä on ikäpolvien vuorovaikutusta edistävän toiminnan tarve ja sosiaalinen tilaus. Aihetta taustoitetaan laajalti Liikkujan polku -verkoston tuoreessa Eri-ikäiset yhdessä liikkujan polulla katsauksessa, jonka mukaan merkittävimpiä eri-ikäisten yhdessä liikkumista perustelevia tekijöitä ovat mm. sen laaja-alaiset psykologiset ja sosiaaliset hyödyt, kuten yksinäisyyden ehkäiseminen, toinen toiselta oppiminen ja suvaitsevaisuuden edistäminen. Yli sadan toimijan Liikkujan polku -verkosto haluaa kampanjan avulla nostaa esiin eri-ikäisten yhdessä liikkumisen moninaista merkityksellisyyttä käytännön esimerkkitarinoiden kautta.

Ilmianna näin:

Onko sinun lähipiirissäsi arjen tarina, joka mielestäsi ansaitsee tulla paljastetuksi rinta rottingilla ja hymyssä suin?

  • Ilmianto voi kohdentua yksilön, yhteisön tai organisaation järjestämään jo olemassa olevaan toimintaan, joka mahdollistaa eri-ikäisten yhdessä liikkumisen.
  • Toiminta voi olla säännöllistä tai satunnaista.
  • Tarinan aihe voi olla esimerkiksi pihapiirin tätimonika, taloyhtiön tsemppari, ikivireä pallotteluporukka, liikuntatreffit, paikallinen pop up -tempaus, urheiluseuran oivallus tai kotouttamista tukeva neronleimaus. Jokainen tarina on tärkeä.
  • Ilmianna tarina alla olevasta linkistä ohjeen mukaan.

Julkaisemme 365 tarinaa

Liikkujan polku -verkosto julkaisee 365 tarinaa. Ilmiantaja on mukana huippupalkintojen arvonnassa ja sekä ilmiantaja että ilmiannettu kohde huomioidaan erityistunnustuksella. Bonuksena on ansaittua paistetta median ja kehujen keskipisteessä.

Ilmiannon voit tehdä suoraan täällä.

Lue myös artikkelit

Uusi katsaus taustoittaa eri-ikäisten yhdessä liikkumisen polkua

Suunnistusta monin silmin (Angelniemen Ankkurit)

TanssiDansin Aktiivipäivät kokoavat seuraväen samalle parketille

Perheenä pelaamaan (PePe) 

FC Kontun Perhefutis palvelee aikuisenkin liikkujan polkua