Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
21.05.2018 | Seuratoiminta

#MITÄTEHTÄIS kerää rahaa paikallisille liikuntakerhoille

#MITÄTEHTÄIS tarjoaa konkreettisen keinon lisätä paikallisesti lasten ja perheiden hyvinvointia. Seitsemän lasta kymmenestä jää iltapäivien liikuntakerhojen ulkopuolelle. #MITÄTEHTÄIS-haluaa muuttaa tämän ja tuoda iltapäivien iloiset liikuntakerhot kaikkien lasten ulottuville. 

500 euron lahjoituksella syntyy uusi liikuntakerho lukuvuodeksi.

-#MITÄTEHTÄIS on yrityksille helppo ja vaivaton keino tukea paikallista lasten liikuntaa. Iltapäivä on monille perheille hankala aika, kun lapsille ei ole tarjolla mielekästä tekemistä, kertoo Olympiakomitean liiketoimintajohtaja Mikko Selin.

Kampanja tuotto ohjataan suoraan paikallisten liikuntakerhojen järjestämiseen. Lahjoitukset voi kohdentaa alueellisesti.

Yrityksiltä odotetaan kannanottoja

 Tutkimusten mukaan niin henkilöstö kuin asiakkaatkin odottavat yrityksiltä kannanottoja arvokkaiksi kokemiensa asioiden puolesta. Kuitenkin vain 14 % yrityksistä ottaa kantaa arvojensa kannalta tärkeäksi kokemiinsa asioihin, jotka eivät liity suoraan liiketoimintaan.

Pelican Self Storage lähti mukaan ensimmäisen yrityslahjoittajien joukossa.

-Lasten hyvinvointi on meille Pelicanin tiimille tosi tärkeä juttu. Yhdessä tekeminen ja ihmisten kohtaaminen on meillä DNAssa, ja siksi nimenomaan iltapäivien liikuntakerhojen tukeminen tuntuu meille luontevalta tavalta tehdä hyvää, kertoo maajohtaja Jussi Tolvanen.

Hyvistä teoista kannattaa kertoa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Kampanjan somekuvan jakamisen lisäksi pelikaanilaiset tarttuivat myös lasten liikuntahaasteisiin ja tekivät tästä hauskan somevideon omiin kanaviin.

Visma Solutions näki osallistumisen kunnia-asiana

-Lapset ovat tulevaisuus ja Lasten Liikkeellä on ehdottomasti positiivinen vaikutus sekä lapsiperheiden arkeen että lasten liikkumiseen. Meille on kunnia olla mukana lisäämässä lasten maksuttomia liikuntamahdollisuuksia iltapäivisin, kertoo markkinointipäällikkö Juha Kuokkanen.

#MITÄTEHTÄIS-kampanjaan osallistuminen on helppoa

Lahjoitukset tehdään osoitteesta www.lastenliikeiltapaiva.fi . Samasta osoitteesta löytyvät myös valmiit somekuvat ja muut kampanjamateriaalit. Lahjoituksen voi kohdentaa alueellisesti.

500 eurolla saadaan kerhoryhmä koko lukuvuodeksi. Rahalla katetaan kerhon ohjaajakorvaukset. Olympiakomitea tukee kerhoja lisäksi myös muilla palveluilla. Keräyksen tuotto kohdistetaan suoraan paikallisten liikuntakerhojen järjestämiseen.

#MITÄTEHTÄIS – annettais lasten liikkua!

 

Mikä #MITÄTEHTÄIS?

#MITÄTEHTÄIS-kampanja on osa Olympiakomitean ja koko liikuntayhteisön alakouluikäisten iltapäivien liikuntakerhoja edistävää Lasten Liikettä.  Lasten Liike -toiminta käynnistyi ensimmäisen kerran 50 paikkakunnalla 2017 ja se palkittiin vuoden vastuullisuuskampanjana.

Kerhojen rahoitus tulee yrityksiltä ja lahjoittajilta ja toiminnasta vastaavat paikallisten urheiluseurojen ja yhdistysten koulutetut liikuntakerho-ohjaajat. Kerhoihin tavoitellaan erityisesti lapsia, joilla ei ole muuta liikuntaharrastusta.

Lisätiedot: www.lastenliikeiltapaiva.fi

 

Mikko Selin
Liiketoimintajohtaja, Lisää liikettä yritysyhteistyö
mikko.selin@olympiakomitea.fi
puh. 0505967086