Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
28.05.2018 | Seuratoiminta | Uutinen

Lapset juoksuttivat yrityksiä, 40 000 euroa lasten liikuntakerhoille

Yli 4 000 juoksijaa lähes 300 eri yrityksestä juoksi perjantaina hyvän asian puolesta Helsingin Töölönlahden Yritysmaratonviestissä. Tapahtuma tuotti yli 40 000 euroa Lasten Liikkeelle!

Lasten Liikkeen tavoitteena on tuoda iltapäivien iloiset liikuntakerhot jokaisen lapsen ulottuville. Nykyisin seitsemän lasta kymmenestä jää iltapäivien liikuntakerhojen ulkopuolelle. Shekkiä vastaanottamassa oli liikuntakerholaisten puolesta Roope ja Liam Riihikallion koulusta. Pojilla liikuntapuoli oli kunnossa. Trampoliini, temppuilu ja futis tulivat ensimmäisinä mieleen suosikkijuttuja pohtiessa.

Jo kymmenes Yritysmaratonviesti

Yritysmaratonviestistä on kasvanut aina aurinkoisen sään, hyvän tunnelman ja sujuvien järjestelyjen puolesta Suomen suurin yritysjuoksutapahtuma. 4 000 juoksijaa kiersi aurinkoista Töölönlahtea viestinä noin maratonin verran. Tapahtumaan voi osallistu Rento-, Kunto- tai Kilpa-sarjoissa.

– Erityisen hienoa on nähdä joukkueiden yhteishenki. Eniten kasvaa Kunto-sarja, jossa koko yrityksen porukka voi liikkua yhdessä kuntotasosta riippumatta, iloitsi tapahtuman järjestämisestä vastannut Anu Helin Olympiakomiteasta.

Yksi osallistuneista oli Martela, joka oli mukana neljän joukkueen voimin.

– Meidän bisnes on tehdä aktiivisia työympäristöjä ja meillä liikutaan myös omalla porukalla viikottain. YMV on meillä kevään huipentuma, kun päästään liikkumaan myös muiden yritysten kanssa hyvän asian puolesta, kertoi omaan osuuteensa valmistuva Tarmo Laaksonen Martelasta.

40 000 euroa Lasten Liikkeelle

Yritysmaratonviestin tavoitteena on järjestää hyvänmielen juoksutapahtuma, jonka osallistujat tekevät liikkumalla hyvää sekä työyhteisöllensä että suomalaiselle liikunnalle.

Tapahtuman tuotosta ohjataan 40 000 euroa lasten iltapäivien liikuntakerhoja edistävälle Lasten Liikkeelle.

– Kuten osallistujien somepostauksista näkee, niin hyvän asian puolesta liikkuminen koetaan tärkeäksi. Lasten hyvinvointi on lähellä monen juoksijan sydäntä, jatkaa Helin.

Lahjoituksilla liikuntakerhoja lapsille

Lasten Liikettä voi tukea myös suorin lahjoituksin. Parhaillaan on käynnissä #MITÄTEHTÄIS-keräys, jonka tuotto ohjataan paikallisille kerhoille.  

-#MITÄTEHTÄIS on yrityksille helppo ja vaivaton tapa tuoda esille arvomaailmansa. Uskon, että asiakkaiden lisäksi myös henkilöstö arvostaa yrityksen tukea paikallisille liikuntakerhoille. Iltapäivä on monille perheille hankala aika, kun lapsille ei ole tarjolla mielekästä tekemistä, kertoo Olympiakomitean liiketoimintajohtaja Mikko Selin.

Lisätiedot: www.yritysmaratonviesti.fi ja www.lastenliikeiltapaiva.fi

Lue lisää aiheesta