Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
01.06.2018 | Olympiakomitea

Iloa ja intoa! – Lajikokeilupäivä perjantaina 6.7.

”Kokeilkaa uusia urheilulajeja!” ”Eri lajien kokeileminen on aina hauskaa!” ”Tuli kyllä sellainen olo, että olisi kiva kokeilla lisää!”

Olemme kevään aikana yhdessä Yle Urheilun ja lajiliittojen kanssa haastaneet meille kaikille tuttuja henkilöitä lajikokeiluihin. Tähän mennessä olympiavoittaja, Valtion liikuntaneuvoston puheenjohtaja Tapio Korjus on kokeillut, miten krikettimaila ja -pallo sopivat keihäsmiehen käteen, Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen on antanut kyytiä kahvakuulalle ja uimari Hanna-Maria Seppälä on tutustunut taekwondon saloihin.

– Tästä tuli kyllä sellainen olo, että olisi kiva kokeilla lisää! Ja nähdä ihan oikeasti kentällä pelaamista. Pitäisi kyllä päästä itsekin lyömään kentälle, intoili Korjus krikettimaajoukkueen leirillä Kuortaneella.

– Kyllä mä näen, että melkein lajista kuin lajista on hyötyä toisen lajin urheilijalle. Ja eri lajien kokeileminen on aina hauskaa, hehkutti Hanna-Maria taekwondotreeneissä.

Samalla linjalla on myös suunnistusmiehenä tunnettu Salonen:

– Kokeilkaa uusia urheilulajeja! Jos uutta kokeilee, niin ei sen tarvitse olla kympin suoritus. Iloa ja intoa!

Lajikokeiluhaaste on nyt heitetty myös sinulle!


SM-viikko esittelee 5.-8. heinäkuuta Vantaalla lähes 20 urheilulajia neljän päivän aikana. Mikäli kiinnostut jostain lajista, järjestetään perjantaina 6.7. Heurekan piha-alueella ja Myyrmäen urheilupuistossa mahdollisuus tutustua moneen eri lajiin ammattilaisen ohjauksessa.

Mitä, missä ja monelta? Katso tarkemmat tiedot julisteesta tai SM-viikon kanavista.

Tule, koe, kokeile ja löydä oma lajisi!