Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
07.06.2018 | Seuratoiminta

Tähtiseurat kohtaavat lokakuun alussa Tähtiseura-päivillä

Uusi seuratoiminnan laatuohjelma, Tähtiseura-ohjelma lanseerataan ja sitä juhlistetaan seurojen yhteisillä Tähtiseura-päivillä 6.-7.10.2018 Helsingissä. Luvassa on mielenkiintoista ja monipuolista ohjelmaa huippupuhujineen ja -asiantuntijoineen. Tähtiseura-päivät tarjoavat seuroille mahdollisuuden kouluttautumiseen, verkostoitumiseen ja hyvien käytäntöjen vaihtoon.

Tapahtuma antaa tuoretta infoa monenlaisissa seuratehtävissä toimiville. Tähtiseurat voivat itse harkita, ketkä seurasta osallistuvat Tähtiseura-päiville – Tähtiseuratoiminnan vastuuhenkilö, seurojen luottamushenkilöitä, toimihenkilöitä, valmennusväkeä…

Monipuolinen ohjelma

Yhteisen ohjelman avauspuheenvuoro on Olympiakomitean puheenjohtaja Timo Ritakalliolla. Sen jälkeen Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan apulaispormestari Nasima Razmyar johdattelee aiheeseen ”Laadukkaan seuratoiminnan merkitys ja vaikuttavuus yhteiskunnan näkökulmasta”. Aki Riihilahti (HJK) esittelee seuraa monipuolisena toimijana. Lauantaina järjestetään myös lajien omia palavereja. Päivän kruunaa Tähtiseurojen iltajuhla palkitsemisineen.

Sunnuntaina on Ideatori, jonka rinnakkaisesta ohjelmasta voit poimia itsellesi kiinnostavimmat teemat. Tarjolla mm. konkreettisia esimerkkejä ja ideoita seuroista, hallintokoulutusta, apua somettamiseen ja markkinointiin.

Koko tapahtuman ajan käytössä on Brella-verkostoitumistyökalu, jonka avulla voit järjestää Tähtitapaamisia ja treffata sinua kiinnostavia osallistujia.

Ohjelmasisältöä ja puhujia tarkennetaan vielä lisää elo-syyskuun kuluessa.

 

Ilmoittautuminen, osallistumismaksut ja lisätiedot: https://www.olympiakomitea.fi/tähtiseura-päivät
Ilmoittautuminen päättyy 23.9, mutta edullisemmat early bird-hinnat ja majoituskiintiö ovat voimassa elokuun loppuun asti. Varmista siis paikkasi hyvissä ajoin!

 

Lue lisää aiheesta