Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
08.06.2018 | Seuratoiminta

Vaivatonta lipunmyyntiä kaikenkokoisten urheilutapahtumien tarpeisiin

Olympiakomitean ja Lippu.fin 2017 solmima yhteistyö vauhdittaa urheilutapahtumien ennakkolipunmyyntiä ja markkinointia. Etukäteen ostettu lippu varmistaa yleisön saapumisen ja tapahtuman järjestäjä voi hyvillä mielillä keskittyä itse tapahtumaan.  Yhteistyön myötä Olympiakomitean jäsenjärjestöt ja urheiluseurat saavat veloituksetta käyttöönsä Eventim.Light lipunmyyntijärjestelmän.

Lippu.fin järjestelmillä myydään vuosittain onnistuneesti lippuja satoihin urheilutapahtumiin. Muutama esimerkki: Riihimäen Cocks, Kalevan lentopallo, Voimistelun Gymnaestrada Turussa, Tennisliiga ottelu – tähdittämässä Kontinen & Peers, Taitoluistelun Finlandia Trophy ja Kuninkuusravit Vermossa.

Eventim.Light on Lippu.fin itsepalvelulipunmyyntijärjestelmä, joka on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan urheilutapahtumien lipunmyyntiä ja markkinointia. Itse palvelu on helppo käyttää ja ei vaadi ohjelmistoasennuksia tai erikoistaitoja. Palvelua käyttämällä tiedät, kuinka lipunmyynti edistyy, voit markkinoida tapahtumaa etukäteen ja takaat katsojalle sujuvan sisäänpääsyn tapahtumaan. Selkeä raportointi vähentää myös tapahtuman jälkeistä työmäärä. Netissä toimivana palveluna Eventim.Light mahdollistaa myynnin seuraamisen reaaliaikaisesti. Tapahtumien perustaminen, muokkaaminen ja markkinoinnin seuraaminen on myös helppoa. Lipputulot tilitetään aina tapahtuman jälkeisellä viikolla.

Olennaista palvelussa on lipunmyynnin ennakkomarkkinointi ja jakelu Lippu.fi:n kanavissa. Palvelun kautta tapahtumajärjestäjä saa liput myyntiin kaikkiin Lippu.fi:n valtakunnallisiin myyntikanaviin (verkkokauppa, puhelinpalvelu, R-kioskit ja myyntipisteet).  Myyjälle Eventim.Lightin käyttö on ilmainen. Lipunostajalta peritään lippukohtainen 1,50 € palvelumaksu. Pakettiin sisältyy myös starttimarkkinointia lipunmyynnin tueksi. Starttimarkkinoinnin lisäksi Lippu.fi tarjoaa markkinointipalvelut 50% alennuksella listahinnoista.

 

Seuraavan tapahtumasi ollessa ajankohtainen ota yhteyttä myyntitiimi@lippu.fi

Lisätietoja tarvittaessa Mikael Leinoselta: mikael.leinonen@lippu.fi tai +358 (0) 45 7731 2205

 

Tutustu Eventim.Light esitteeseen tästä.