Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
12.06.2018 | Seuratoiminta

Haussa erityisiä isiä liikunnan ja urheilun parista – ehdota vuoden isää!

Tunnetko tai tiedätkö erityisen isän – sellaisen joka ansaitsisi tulla valituksi Vuoden isäksi? Onko tällaisia isiä esimerkiksi seurassasi tai muussa liikunta- tai urheiluharrastuksessa mukana? Voit ehdottaa vuoden isää elokuun 2018 loppuun mennessä.

Ehdota vuoden isää täällä!

Sosiaali- ja terveysministeri sekä perhe- ja peruspalveluministeri jakavat vuorovuosin Vuoden isä -palkinnon kolmelle isälle, jotka ovat edistäneet esimerkillään ja toiminnallaan isyyden merkityksen tunnistamista ja lisänneet näin sen arvostusta. Palkinnolla halutaan vaikuttaa siihen, että aktiivinen isyys saisi enemmän jalansijaa yleisessä ajattelutavassa. Tavoitteena on vahvistaa isyyttä, tukea työn ja perheen yhteensovittamista sekä edistää lapsen etua ja sukupuolten välistä tasa-arvoa. Väestöliiton johtama työryhmä esittää palkittavia isiä saamiensa ehdotusten perusteella.

 

Palkittavia valittaessa halutaan korostaa tavallisessa arjessa toteutuvan isyyden ja siihen liittyvien arkisten valintojen merkitystä.

 

Lisätiedot:

Yhteiskuntasuhteiden erityisasiantuntija Ilmari Nalbantoglu

ilmari.nalbantoglu (a) olympiakomitea.fi

p. 050 574 1112