Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
14.06.2018 | Seuratoiminta

Olympiajoukkueen kumppani Bridgestone jakaa 11 stipendiä Tähtiseuroille lasten- ja nuorten toimintaan

Maailman suurin rengas- ja kumiyhtiö Bridgestone on Suomen olympiajoukkueen kumppani. Yhtenä yhteistyön tavoitteena on tukea suomalaisten lasten ja nuorten harrastamista seurojen kautta.

Bridgestonen ja Olympiajoukkueen varainkeruukampanja käynnistyi menestyksekkäiden PyeongChangin 2018 -talviolympialaisten päätyttyä ja nyt kampanjalla kerätyillä varoilla mahdollistetaan urheiluseuratoiminnan kehittymistä.

Suomalainen urheiluseuratoiminta on ainutlaatuinen vahvuus kansallisesti ja kansainvälisesti. Pienessä maassa aktiivisesti yhdessä toimiminen on paras mahdollinen tapa luoda yhteisöllisyyttä, kehittyä ja saavuttaa menestystä. Bridgestonen varainkeruukampanjan tuotto ohjataan suomalaisille Tähtiseuroille lasten- ja nuorten toiminnan edistämiseen. Tähtiseura-ohjelma on uusi seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tunnuksena toimii Tähtimerkki, joka kertoo, että seura on kehittynyt tasolle, jossa seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat.

Bridgestonen seuratoiminnan stipendejä on arvottu Tähtiseurojen kesken 11 kappaletta, kokonaistuen ollessa 15 000 euroa. Tuhannen euron stipendejä jaetaan kymmenen kappaletta ja yksi seura saa toimintansa tueksi 5000 euron stipendin. Kevään kampanjan aikana (26.3. – 31.5.2018) myydyistä Bridgestone-renkaista lasten- ja nuorten seuratoimintaan on ohjattu kolme euroa per rengassarja (4 rengasta).

Stipendit on arvottu eri lajien Tähtiseurojen kesken 12.6.2018. Voittajaseurat ovat:

Tapanilan Erä ry Karatejaos – Karate, Etelä-Suomi

Tappara Taitoluistelu – Taitoluistelu, Häme

Turun Ringette – Ringette, Lounais-Suomi

OK Trian – Suunnistus, Etelä-Suomi

Kangasalan Moottorikerho Ry – Moottoriurheilu, Häme

Nummelan Palloseura – Jalkapallo, Etelä-Suomi

Kuusamon Pallo-Karhut Salibandy – Salibandy, Pohjois-Pohjanmaa

Grankulla Gymnastikförening r.f. – Voimistelu, Etelä-Suomi

Pyrkivä Gymnastics ry – Voimistelu, Lounais-Suomi

Hämeenlinnan Tarmo ry – Yleisurheilu, Häme

Ratsastusseura MeRaTa – Ratsastus, Lounais-Suomi