Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
18.06.2018 | Seuratoiminta

Apua seuratoiminnan arkeen ja vauhtia varainhankintaan

Tähtiseurat voivat hyödyntää Olympiakomitean yhteistyökumppaneiden etuja. Pyrimme hankkimaan kaikkien seurojen käyttöön etuja, joissa on merkittävä taloudellinen etu tai palvelu on sisällöltään räätälöity helpottamaan seuran arkea.
Mukana ovat mm. taloushallinnon Visma ja Netvisor, tilitoimisto Rantalainen, lakiasiat Inventio, lipunmyynti Lippu.fi, tapahtumarakentaminen Ramirent, painotuotteet Grano ja laivamatkustus Viking Line.
Ajantasaiset seuraedut löydät Olympiakomitean sivuilta.
Lisäksi lajiliittojen kautta on saatavilla mm. luvat musiikin esittämiselle (Teosto ja Gramex) ja Tuplaturva vakuutus, joka sisältää toiminnan vastuuvakuutuksen ja vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksen.