Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
09.08.2018 | Seuratoiminta

Urheiluseuran kehittämiseen vauhtia mereltä – Ilmoita urheiluseura mukaan!

Viking Line haluaa yhdessä Olympiakomitean kanssa kannustaa urheiluseuroja kehittämään toimintaansa. Sporttikampanja tarjoaa kymmenelle seuralle tilaisuuden päästä käynnistämään tai vauhdittamaan kehittämishankettaan inspiroivissa merimaisemissa. Ilmoita seurasi mukaan!

Suomalaisissa urheiluseuroissa tehdään arvokasta työtä mahdollistamalla liikunnan ja urheilun harrastaminen lapsille ja nuorille. Muuttuvassa maailmassa myös seuratoiminnan kehittäminen on jatkuvaa. Toiminnan kehittämistä tuetaan Olympiakomitean uudella Tähtiseura-ohjelmalla, johon kaikki urheiluseurat voivat lähteä mukaan.

Kerro, mitä teidän seurassanne halutaan kehittää ja perustele, miksi juuri te ansaitsisitte päästä merelle käynnistämään tai vauhdittamaan kehittämishankettanne.

Sporttikampanja tarjoaa kymmenelle seuralle tilaisuuden päästä vauhdittamaan toiminnan kehittämistä Tähtiseuraksi tai Tähtiseurana. Kymmenen hengen seuraristeily Viking Linella sopii mainiosti hallituksen tai työryhmän kokousmatkaksi. Palkinto sisältää Helsinki–Tukholma-risteilyn tai vuorokauden risteilyn Turusta, kokoustilan (5 h), yhden buffetruokailun sekä majoittumisen kahden hengen hyteissä.

Ilmoita oma seurasi mukaan 21.9.2018 mennessä tästä. Tutustu kilpailun sääntöihin tästä. Voittajaseurat julkistetaan 6.10.2018 Tähtiseura -päiville Helsingissä.

 

Viking Line on Olympiakomitean yhteistyökumppani ja tarjoaa urheiluseuroille ja lajiliitoille parhaat edut laivamatkustukseen. Lue lisää tästä.