Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
17.08.2018 | Huippu-urheilu

OlympiaCast – huippu-urheilun uusi podcast

Suomen Olympiakomitea aloittaa uuden huippu-urheilupodcastin julkaisemisen maanantaina 20.8. OlympiaCast on viikoittain julkaistava sarja huippu-urheilun arjesta, tarinoista, ilmiöistä ja ihmisistä. Podcastia juontavat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki.

Sarjan avausjaksossa vieraana on Huippu-urheiluyksikön tuore johtaja Mika Lehtimäki, joka kertoo millaista tietä hän on nykyiseen tehtäväänsä kulkenut, mitkä ovat hänen unohtumattomimmat urheiluelämyksensä ja millaisena hän näkee suomalaisen huippu-urheilun nykytilan.

Syksyn 2018 aikana ohjelman vieraina ovat mm. Kaisa Sali, Liisa Lilja, Titta Keinänen, Andreas Romar, Sanna Kämäräinen, Mari Eder, Anni Vuohijoki ja useat muut urheilijat ja urheiluvaikuttajat.

Ohjelmasarja on tilattavissa yleisimmiltä podcast-palvelutarjoajilta tai kuunneltavissa sarjan kotisivuilta.