Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
17.08.2018 | Seuratoiminta

Olympiakomitea ja Gasum kannustavat lasten ja nuorten Tähtiseuroja – yhteensä 19 000 euron palkinnot!

Olympiakomitea ja Gasum etsivät esimerkillisellä tavalla lasten ja nuorten liikuntaa ja urheilua edistäviä Tähtiseuroja.

Voittajaseura palkitaan 5 000 euron Vuoden Tähtiseura -palkinnolla ja lisäksi 14 muuta seuraa palkitaan 1 000 euron alueellisilla kannustuspalkinnoilla. Palkitsemisella halutaan edistää jokaisen lapsen mahdollisuutta harrastaa monipuolisesti ja nostaa esille arvokasta työtä, jota suomalaisissa urheiluseuroissa tehdään.

– Lasten ja nuorten liikunnan tukeminen stipendein koetaan Gasumissa yhteiseksi sydämen asiaksi. Monipuolisen harrastamisen, ruohonjuuritason seurojen ja liikunnallisen lapsuuden tukeminen luovat hyvinvointia koko yhteiskunnalle. Olemme tästä yhteistyöstä erittäin ylpeitä, kertoo Gasumin viestintäjohtaja Olga Väisänen.

Tähtiseura-palkinto on jatkoa vuoden Sinettiseura -palkinnolle. Kahden viimeisen vuoden ajan Gasum on mahdollistanut 30 Sinettiseuran palkitsemisen. Vuoden 2017 Sinettiseura -palkinnon sai Joensuun Uimaseura ja vuonna 2016 SB Vantaa.

– Urheiluseuratoiminta on Suomen suurin vapaaehtoistyön kohde. Gasumin avulla Olympiakomitea on voinut nostaa tätä työtä esille ja tarjota samalla lapsille lisää iloa ja liikettä. Vuonna 2018 palkitsemme yhdessä ensimmäisen vuoden Tähtiseuran. Seurat ovat Gasumin kannustuspalkinnoista erittäin otettuja, sillä pyyteettömästä työstä saatu ulkopuolisen kiitos lämmittää kovasti, sanoo seuratoiminnan asiantuntija Eija Alaja.

Tähtiseurat voivat hakea Vuoden Tähtiseura -palkintoa ja samalla myös Fiksu seura -palkintoa hakulomakkeen kautta: https://www.lyyti.in/Tahtiseurapalkinnot2018  Hakuaika päättyy su 16.9.

Vuonna 2017 palkittu Joensuun Uimaseura: ”Meillä kaikki ovat samanarvoisia ja porukalla on hyvä yhteishenki!”

Vuonna 2016 palkittu SB Vantaa: ”Opiskelijoita ohjaajaksi ja päiväkotikiertueita – jäsenmäärä kasvussa!”