Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
27.08.2018 | Olympiakomitea

Järjestöjohtaja: varaa kalenteriisi järjestöjohdon huipputapaaminen tammikuussa

Mitä Suomessa tapahtuu tulevalla hallituskaudella? Mikä on järjestöjen ja kansalaistoiminnan rooli tulevaisuudessa? Miten käy kolmannen sektorin rahoituksen?

 

Tulevaisuutta emme voi ennustaa, mutta yhdessä voimme – ja meidän pitää – vaikuttaa kansalaisyhteiskunnan ja kansalaisjärjestöjen tekemän työn puolesta entistä voimakkaammin. Se taas edellyttää yhteistä keskustelua, ideointia, tiedon ja kokemusten jakamista sekä yhteistyöstä sopimista.

 

Varaathan siis kalenteristasi 29.-30.1.2019 – Allianssi, Olympiakomitea ja SOSTE järjestävät silloin jäsenjärjestöjensä johtajille kutsuseminaarin Korpilammella yhdessä Veikkauksen kanssa. Seminaarissa valmistaudutaan tulevaan hallituskauteen kansalaisjärjestöjen näkökulmasta, käydään keskustelua päättäjien kanssa ja verkostoidutaan kollegoiden kesken. Mukana on maan keskeisiä poliittisia vaikuttajia ja kansalaisjärjestöjen johtoa.

 

Ilmoittautumislinkki avataan syksyllä 2018.

 

 

Lisätiedot:

Ilmari Nalbantoglu

yhteiskuntasuhteiden erityisasiantuntija

ilmari.nalbantoglu (a) olympiakomitea.fi

p. 050 574 1112

 

***

 

Tapahtuma on tarkoitettu Allianssin, Olympiakomitean ja SOSTEn jäsenjärjestöjen toiminnanjohtajille/pääsihteereille ja puheenjohtajille. Heille lähetetään tarkempi kutsu, lisätietoa ohjelmasta ja ilmoittautumisesta alkusyksystä.

 

Edellisen kerran vastaava tilaisuus järjestettiin tammikuussa 2015 Korpilammella. Silloin mukana oli 250 järjestöjohtajan lisäksi muun muassa pääministeri Alexander Stubb ja valtiovarainministeri Antti Rinne.