Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
27.08.2018

Sanna Kämäräinen OlympiaCastin vieraana

Kiekonheittäjä Sanna Kämäräinen on tunnettu positiivisuudestaan ja elämänilostaan. Kun kroppa ei kestä, kestääkö pää? Lähes 1000 päivää pois kilpakentiltä opetti Sannalle paljon urheilusta, mutta ehkä jopa enemmän elämästä.

Miten elää vaihtelevien tunteiden kanssa huippu-urheilijana? Onko hyvä näyttää tunteet vai kätkeä ne sydämeen? Sanna on päättänyt jakaa tunteensa muiden kanssa, koska kokee, että tällä tavalla hän voi olla auttamassa muita. ”Kun kerrot avoimesti tunteistasi, niin joku muukin voi ymmärtää että ei ole yksin tämän asian kanssa. Voi kunpa joku olisi tehnyt näin kun olin nuorempi.”

Sanna Kämäräinen heittää kiekkoa tulevena viikonloppuna Suomi-Ruotsi maaottelussa Tampereella.

OlympiaCast: Sanna Kämäräinen

OlympiaCast on Suomen Olympiakomitean tuottama podcast-sarja huippu-urheilun tarinoista, ihmisistä ja ilmiöistä. Sarjassa tavataan urheilijoita, valmentajia, johtajia ja taustavaikuttajia suomalaisen huippu-urheilun ytimestä ja sukelletaan syvälle kunkin vieraan sielunmaisemaan. Isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki.

OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.