Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
28.08.2018 | Seuratoiminta

Tule Tähtiseura-päiville 6.-7.10.2018!

Tähtiseurojen vuoden kärkitapahtuman eli Tähtiseura-päivien ilmoittautuminen on paraikaa käynnissä. Tapahtuma sopii Tähtiseurojen lisäksi myös muillekin seuratoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille urheiluseuroille. Tapahtuma antaa tuoretta infoa monenlaisissa seuratehtävissä toimiville.

Ilmoittautumalla 31.8 mennessä pääset mukaan edullisemmalla early bird-hinnalla ja osallistut samalla hienojen palkintojen arvontaan.

Monipuolinen ohjelma

Yhteisen ohjelman avauspuheenvuoro on Olympiakomitean puheenjohtaja Timo Ritakalliolla. Sen jälkeen Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan apulaispormestari Nasima Razmyar johdattelee aiheeseen ”Laadukkaan seuratoiminnan merkitys ja vaikuttavuus yhteiskunnan näkökulmasta”. Aki Riihilahti (HJK) esittelee seuraa monipuolisena toimijana. Lauantaina järjestetään myös lajien omia palavereja. Päivän kruunaa Tähtiseurojen iltajuhla palkitsemisineen.

Sunnuntaina on Ideatori, jonka rinnakkaisesta ohjelmasta voit poimia itsellesi kiinnostavimmat teemat. Tarjolla mm. uutta tutkittua tietoa, konkreettisia esimerkkejä ja ideoita seuroista, apua seuran somettamiseen, hallintokoulutus tietosuoja-asioista, urheilutapahtuman rakentaminen, seuran fiksut ympäristövastuulliset toimintatavat ja paljon muuta!

Koko tapahtuman ajan käytössä on Brella-verkostoitumistyökalu, jonka avulla voit järjestää Tähtitapaamisia ja treffata sinua kiinnostavia osallistujia.

Tapahtuma-paikkana on Scandic Marina Congress Center, Helsinki.

Ilmoittautuminen, osallistumismaksut ja lisätiedot: https://www.olympiakomitea.fi/tähtiseura-päivät
Ilmoittautuminen päättyy 23.9, mutta edullisemmat early bird-hinnat ja majoituskiintiö ovat voimassa elokuun loppuun asti. Varmista siis paikkasi hyvissä ajoin

 

 

Lue lisää aiheesta