Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
29.08.2018 | Seuratoiminta | Uutinen

Uudistettu Liikuntaleikkikoulu – paras paikka aloittaa liikuntaharrastus!

Urheiluseuroille liikuntaleikkikoulu tarjoaa valmiin konseptin, jonka avulla on helppo järjestää laadukasta liikuntaa perheen pienimmille. Liikkari tuo laatua ja monipuolisuutta pienten lasten liikuntaharrastukseen ja luo näin hyvän pohjan lajitaitojen harjoittelulle.

Liikuntaleikkikoulun materiaalit helpottavat ohjaajan työtä, sillä valmiita tuntimalleja riittää usealle vuodelle. Uudessa Liikkarissa ikäluokat ovat muuttuneet. Tuntimallit ovat jaoteltu 2-3 -vuotiaiden Perheliikkariin, 4-5 -vuotiaiden ja 6 -vuotiaiden Liikkariin.

Jokaisen ikäryhmän tuntimalleihin kuuluu yhteistunteja. Perheliikkarissa lapsi ja aikuinen liikkuvat joka tunnilla yhdessä, 4-5 -vuotiailla aikuinen on mukana kerran kuukaudessa ja 6 -vuotiailla vähintään kerran kaudessa. Liikkarin kotitehtävien avulla innostetaan lapsia ja aikuisia liikkumaan yhdessä vielä kotonakin. Liikuntaleikkikoulun myötä seuran toiminta tulee tutuksi myös vanhemmille.

Ennen Liikuntaleikkikoulu -toiminnan aloittamista ohjaaja käy 16 tunnin Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen. Koulutuksia järjestävät liikunnan aluejärjestöt ympäri Suomea ja koulutus on avoin kaikille. Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat liikunnan perustaitojen kehittyminen, leikinkehittely ja lasten monipuolisen liikunnan ohjaaminen.

Koulutuksen hintaan kuuluu ohjaajakansio, josta löytyy tiivis Liikuntaleikkikoulun teoriaperusta, 30 tuntimallia 2-3 -vuotiaiden Perheliikkariin, 30 tuntimallia 4-5 -vuotiaille ja 15 tuntimallia 6 -vuotiaille. Lisäksi ohjaajakansiossa on Liikuntaleikit ja välinevinkit -opas sekä valmiita kehokortteja.

Löydä oman alueesi seuraava Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus ja lähde mukaan Liikkarin iloiseen maailmaan!
www.liikunnanaluejarjestot.fi/ > Alueiden koulutus ja tapahtumakalenteri

Lisätietoja

Liikuntaleikkikoulun esite

Liikuntaleikkikoulun markkinointivideo

Osta materiaalia (kotitehtävävihko, musiikki-cd, kerhopassi) verkkokaupasta> 

Lue lisää aiheesta