Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
17.09.2018

OlympiaCastin vieraana Emmi Peltonen

Emmi Peltonen on kolmannen polven olympiaurheilija. Perheen urheilutausta on värikäs ja isä Ville Peltonen on entinen jääkiekkoilija.

Taitoluistelun Yhdysvalloissa aloittanut Peltonen on reissannut paljon ympäri maailmaa treenien ja kisojen perässä. Vuonna 1999 syntynyt Emmi teki yläasteen jälkeen päätöksen satsata kaikkensa urheiluun, ja saavutti jo lyhyessä ajassa yhden unelmansa, pääsyn olympialaisiin.

OlympiaCastin viidennessä jaksossa Peltonen avaa uraansa ja elämäänsä. Jakso on kuunneltavissa yleisimmiltä podcast-palvelutarjoajilta tai suoraan tästä:

OlympiaCast: Emmi Peltonen

OlympiaCast on Suomen Olympiakomitean tuottama podcast-sarja huippu-urheilun tarinoista, ihmisistä ja ilmiöistä. Sarjassa tavataan urheilijoita, valmentajia, johtajia ja taustavaikuttajia suomalaisen huippu-urheilun ytimestä ja sukelletaan syvälle kunkin vieraan sielunmaisemaan. Isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki.

OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.