Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
01.10.2018

OlympiaCastin vieraana Kaisa Sali – rautanainen, joka oli valmis myymään asuntonsakin urheilun vuoksi

OlympiaCastin seitsemännen jakson vieraana on Kaisa Sali, joka yrittää kirkastaa kahden viimeisimmän vuoden viitossijat Havaijin ironman-kilpailussa 13. lokakuuta.

Olisitko sinä valmis myymään asuntosi maksimoidaksesi potentiaalisi urheilijana? Triathlonin ironman-matkan maailman huippuihin kuuluva Kaisa Sali ja hänen managerimiehensä Markus Sali olivat.

– Meillä on kaikki pelissä urheilun kanssa. Tuloja saamme juuri sen verran, että pystymme tätä hommaa tekemään, mutta säästöön tästä ei juurikaan jää. Taloudellisesti tämä on täysin hullua hommaa, mutta molemmat olemme sitä mieltä, että saamme tästä tosi paljon muuta arvoa kuin rahaa, Sali korostaa OlympiaCastin vieraana.

Kovat ratkaisut ovat vieneet 37-vuotiaan Salin pisteeseen, jossa hän voi tavoitella realistisesti maailman arvostetuimman triathlon-kilpailun, Havaijin Ironmanin voittoa. Kahtena viime vuonna Sali on sijoittunut naisten kilpailussa viidenneksi, ja seuraava mahdollisuus koittaa Konalla lauantaina 13. lokakuuta.

Lopputulosta tärkeämpää Salille on kuitenkin aina ollut matka; hän on klassinen elämäntapaurheilija, joka rakastaa jokapäiväistä liikkumista ja urheilemista. Mitä se tarkoittaa käytännössä? Se selviää OlympiaCastin tuoreimmasta jaksosta, joka on kuunneltavissa yleisimmiltä podcast-palvelutarjoajilta tai suoraan tämän linkin takaa.

OlympiaCast on Suomen Olympiakomitean tuottama podcast-sarja huippu-urheilun tarinoista, ihmisistä ja ilmiöistä. Sarjassa tavataan urheilijoita, valmentajia, johtajia ja taustavaikuttajia suomalaisen huippu-urheilun ytimestä ja sukelletaan syvälle kunkin vieraan sielunmaisemaan. Isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki.

OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.