Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
04.10.2018 | Olympiakomitea

Vielä ehdit ilmoittautua! VI Kansallinen liikuntafoorumi Seinäjoella 29.-30.10.

Kansallinen liikuntafoorumi on liikuntakulttuuria laaja-alaisesti yhteiskunnassa käsittelevä ja eri toimijatahot yhteen kokoava keskustelu- ja vuorovaikutusareena. Foorumissa käsitellään ajankohtaisia, vaikutukseltaan merkittäviä ja liikuntakulttuurin arvopohjaan liittyviä kysymyksiä.

Tämän vuoden erityisteemoina ovat mm. Icelandic Miracle – from national health to international success ja ”Design thinking” liikunnan edistämisessä.  Lisäksi seminaarin osallistujat saavat infoa useissa rinnakkaissessioissa: mm. liikuntapoliittinen selonteko ja liikunnan tutkimuskatsaus, Healthy Kids of Seinäjoki -kehitysalusta, vapaaehtoistoiminnan kehityssuunnat sekä puhetta ja tekoja urheilun tasa-arvon edistämiseksi mediassa.

Ohjelman löydät Valtion Liikuntaneuvoston sivuilta >>

Ilmoittaudu viimeistään 11.10.2018 mennessä täällä >>

 

Tervetuloa!

Kansallisen liikuntafoorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, valtioneuvoston kanslia, Yleisradio Oy, Suomen Olympiakomitea ja Suomen Paralympiakomitea. Paikallisena yhteistyökumppanina vuoden 2018 foorumissa toimii Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry (PLU).