Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
08.10.2018

OlympiaCastissa Nuorten olympiaurheilijoiden jakso

Parhaillaan käynnissä olevissa Nuorten olympialaisissa Argentiinassa kilpailee 25 suomalaisurheilijaa. Tuore OlympiaCast jututtaa heistä kahta. Korkeushyppääjät Arttu Mattila ja Jessica Kähärä ovat saavuttaneet urallaan jo menestystä, mutta heitä yhdistää myös intohimo jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Yhtäläisyyksiä löytyy myös laajasta ja monipuolisesta urheilutaustasta lapsuudessa.

 

Jakso on kuunneltavissa yleisimmiltä podcast-palvelutarjoajilta tai suoraan tästä:

OlympiaCast: Jessica Kähärä ja Arttu Mattila

 

OlympiaCast on Suomen Olympiakomitean tuottama podcast-sarja huippu-urheilun tarinoista, ihmisistä ja ilmiöistä. Sarjassa tavataan urheilijoita, valmentajia, johtajia ja taustavaikuttajia suomalaisen huippu-urheilun ytimestä ja sukelletaan syvälle kunkin vieraan sielunmaisemaan. Isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki.

OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.