Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
11.10.2018 | Olympiakomitea

Vielä ehdit vastata kiusaamista ja syrjintää koskevaan PREACT-kyselyyn

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa on käynnistynyt 3-vuotinen tutkimushanke nimeltä PREACT. Tutkimuksen ensimmäisessä vaiheessa toivomme (kilpa)urheilijoiden, harrasteliikkujien, valmentajien ja ohjaajien vastaavan nimettömänä kyselyyn, joka antaa hankkeelle tietoa  kuluvan vuoden aikana itse koetusta tai liikuntaympäristössä havaitusta kiusaamisesta ja muusta syrjinnästä, joka perustuu erityisesti sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntatutumiseen, sekä syrjinnän koetuista seurauksista. PREACT- hankkeella on Jyväskylän yliopiston eettisen toimikunnan puolto. Kyselyyn on mahdollista vastata suomeksi tai ruotsiksi. Hanketta rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Jyväskylän yliopisto ja johtaa urheilupsykologi, liikuntatieteilijä Marja Kokkonen (marja.kokkonen@jyu.fi; 050 – 3829 335), joka antaa sinulle mielellään tästä kyselystä tai koko tutkimushankkeesta lisätietoja.

URHEILIJOILLE JA LIIKUNNAN HARRASTAJILLE  tarkoitettuun kyselyyn pääset vastaamaan suomeksi tästä linkistä >>

 

Här kan du svara på det elektroniska frågeformular för IDROTTARE OCH MOTIONÄRER på svenska >>

  

URHEILUVALMENTAJIEN JA OHJAAJIEN kyselyyn pääset vastaamaan tästä linkistä >>

 

Här kan du svara på det elektroniska frågeformular för IDROTTSTRÄNARE OCH INSTRUKTÖRER på svenska >>

 

Kuva: Esa Nykänen