Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
18.10.2018 | Huippu-urheilu

Ronja Rundgren päätti suomalaissuoritukset Nuorten olympialaisissa

Uimahyppääjä Ronja Rundgren oli viimeinen Suomen joukkueen urheilija, joka kilpaili Nuorten kesäolympialaisissa Buenos Airesissa. Rundgren hyppäsi viime yönä parikilpailussa Iso-Britannian Anthony Hardingin kanssa. Kaksikko sijoittui 12:nneksi pistein 299,10. Kilpailun voiton vei pari Lin (CHN) / Restrepo Carcia (COL) pistein 391,35.

Nuorten olympialaisissa kilpailtiin 32 lajissa ja kisoihin osallistui noin 4 000 urheilijaa yli 200 maasta. Mukana oli 25 suomalaisurheilijaa 9 eri lajissa. Kilpailujen päättäjäisiä vietetään torstaina 18.10. ja Suomen joukkue palaa kotimaahan lauantaina.

Kilpailujen tulospalvelu

Suomen Olympiakomitean kisasivut