Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
22.10.2018

Andreas Romar OlympiaCastissa: 45 metrin nyppylältä syöksylaskun huipulle

Andreas ”Andy” Romarin alppihiihtoura alkoi kuuden vuoden iässä vain 45 metriä korkealta nyppylältä. Vaasasta kotoisin oleva Romar voitti vuonna 2009 nuorten MM-pronssia, mikä oli Suomen kaikkien aikojen ensimmäinen arvokisamitali syöksylaskusta.

Haastava laji koukuttaa Romaria adrenaliiniannoksilla, joita tavallisesta arkielämästä ei saa. Usean ison loukkaantumisen kokenut Andy on oppinut tavoitteen asettamisen tärkeyden vaikeiden vastoinkäymisten kautta.

Jakso on kuunneltavissa yleisimmiltä podcast-palvelutarjoajilta tai suoraan tästä:

OlympiaCast: Andreas Romar


OlympiaCast on Suomen Olympiakomitean tuottama podcast-sarja huippu-urheilun tarinoista, ihmisistä ja ilmiöistä. Sarjassa tavataan urheilijoita, valmentajia, johtajia ja taustavaikuttajia suomalaisen huippu-urheilun ytimestä ja sukelletaan syvälle kunkin vieraan sielunmaisemaan. Isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki.

OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.