Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
05.11.2018

OlympiaCastin vieraana Anni Vuohijoki

Anni Vuohijoki on monella tapaa poikkeuksellinen huippu-urheilija. EM-pronssia voittaneen ja pitkälle opiskelleen painonnostajan ajatukset ovat teräviä ja syviä. Annin kanssa puhutaan mm.  identiteetistä, onnellisuudesta ja arvoista.

Vasta 22-vuotiaana ensimmäisen painonnostokilpailunsa käynyt Vuohijoki on tehnyt monia yllättäviä ratkaisuja urallaan. Yksi niistä oli oman asunnon ostaminen punttisalin vierestä, jotta vuokranantaja ei voisi koskaan tulla karhuamaan maksamattomia vuokria. Annin mukaan pankki sen sijaan on joustavampi lainan takaisinmaksussa ja välillä voi maksaa pelkkiä korkoja.

OlympiaCast: Anni Vuohijoki

OlympiaCast on Suomen Olympiakomitean tuottama podcast-sarja huippu-urheilun tarinoista, ihmisistä ja ilmiöistä. Sarjassa tavataan urheilijoita, valmentajia, johtajia ja taustavaikuttajia suomalaisen huippu-urheilun ytimestä ja sukelletaan syvälle kunkin vieraan sielunmaisemaan. Isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki.

OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.