Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
22.11.2018 | Seuratoiminta

Ohjelmistoja seuroille maksutta tai hyvin edullisesti

TechSoup Suomi on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka kautta urheiluseurojen sekä muiden yhdistysten ja säätiöiden on mahdollista saada monien lahjoituskumppaneiden ohjelmistoja ilmaiseksi tai hyvällä alennuksella. Lahjoituskumppaneina TechSoupissa on mm. Microsoft, Google, Autodesk, Adobea, Symantec ja monia muita.

Tutustumaan ja rekisteröitymään pääsee osoitteessa www.techsoup.fi. Tuotteiden hankinta vaatii organisaation rekisteröimisen osaksi TechSoupia, jolloin organisaation kelpoisuus ohjelmistolahjoituksiin tarkistetaan. TechSoup Suomi -sivu löytyy myös Facebookista. Kysymyksiä ja kommentteja voi laittaa sitä kautta sekä techsoup@techsoup.fi -osoitteeseen.

TechSoup Suomi on Allianssin koordinoima palvelu ja osa TechSoupin globaalia verkostoa, joka toimii jo 120 maassa. Maailman laajuisesti TechSoupissa on jo yli miljoona rekisteröitynyttä organisaatiota ja lahjoitettujen ohjelmistojen arvo on jo yli 9 miljardia dollaria.