Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
10.12.2018

Krista Pärmäkoski OlympiaCastin vieraana

Maastohiihtäjä Krista Pärmäkoski on tällä hetkellä yksi suomalaisen urheilun keulakuvista. PyeongChangin olympialaisissa Krista voitti kolme mitalia ja nosti viimeistään silloin itsensä koko kansan tietoisuuteen. Mutta mistä tämä kaikki alkoi?
Krista kasvoi maatilalla, tehden jo nuorena fyysistä työtä vanhempiensa kanssa. Yläasteella koulumatkaa kertyi 52km suuntaansa, mikä toi omia haasteita arkeen, mutta ei vähentänyt intoa urheilemiseen. Lukioon Krista muutti toiselle paikkakunnalle, ja opetteli selviytymään yksin jo 15-vuotiaana.
Kristan mies Tommi Pärmäkoski on mukana hiihtäjän valmennustiimissä ja yhteistyö tuntuu sujuvan erittäin mallikkaasti.  Millaista on Kristan arki ja millaista juhla? Kiukuttaako iloista urheilijaa koskaan? Ja millä mielin Krista suuntaa alkaneeseen MM-kisatalveen?

OlympiaCast: Krista Pärmäkoski

OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.