Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
21.12.2018

Kuunneltavaa joulunpyhiksi: OlympiaCastin ensimmäinen kausi

Jos Olympiakomitean uuden podcast-sarjan ensimmäiseltä kaudelta meni jotain ohi korvien, ei hätää!

OlympiaCastin syksyn 2018 jaksot löytyvät sarjan kotisivulta.

Kuinka Huippu-urheiluyksikön tuore johtaja Mika Lehtimäki linjaa alkaneen toimikautensa suuntaviivat? Mitä paratriathlonin hallitseva maailmanmestari Liisa Lilja vastaa, kun lapsi kysyy, onko hän Tähtien sodasta? Mikä mies on Teemu Lemmettylä, merkittävä taustahahmo Suomen 2010-luvun hiihdon, ampumahiihdon ja yhdistetyn menestyksessä?  Mitä ohjeita nuorille antaa Suomen kaikkien aikojen tennisässä Jarkko Nieminen? Entä mitä tapahtuu, jos urheilijan koko identiteetti on kiinni urheilussa ja saavutuksissa? Siihen vastaa ampumahiihtäjä Mari Eder.

Nämä ja kaikki muut OlympiaCastin jaksot ovat myös tilattavissa yleisimmiltä podcast-palveluntarjoajilta.

OlympiaCast on Suomen Olympiakomitean tuottama podcast-sarja huippu-urheilun tarinoista, ihmisistä ja ilmiöistä. Sarjassa tavataan urheilijoita, valmentajia, johtajia ja taustavaikuttajia suomalaisen huippu-urheilun ytimestä ja sukelletaan syvälle kunkin vieraan sielunmaisemaan. Isäntinä toimivat  Mika Poutala ja Ilkka Palomäki ja tuotannosta vastaa Mika Noronen.

OlympiaCast: syyskausi 2018