Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
08.01.2019 | Olympiakomitea

SM-viikko palkittiin autourheilijoiden mitaligaalassa

SM-viikon palkintokaappiin saatiin viikonloppuna täydennystä, kun autourheiluväki palkitsi tapahtuman Karl Ebbin malja -kiertopalkinnolla. SM-viikko sai erityisesti kiitosta uraauurtavasta ja ennakkoluulottomasta asenteestaan.

Suomalaisen autourheilun lajiliitto AKK-Motorsport järjesti viime viikonloppuna Jyväskylässä vuosittaisen palkintojenjakotilaisuutensa Mestareiden Illan. Palkintoja jaettiin illan aikana yli 300 niin kansallisesti kuin kansainvälisesti menestyneille autourheilijoille. Lisäksi jaettiin useita kiertopalkintoja. Näistä yksi, Karl Ebbin malja, luovutettiin SM-viikolle.

Palkinnon perusteluissa sanotaan:

”Karl Ebbin malja luovutetaan tänä vuonna uraauurtavalle ja kunnianhimoiselle hankkeelle, joka esittelee laadukkaasti useita urheilulajeja suurelle yleisölle. SM-viikko on ottanut autourheilun mukaan lajikirjoonsa ennakkoluulottomalla asenteella ja yhteistyö kantaa hedelmää myös tulevalla kaudella.”

Autourheilulajeista drifting on ollut mukana SM-viikolla vuodesta 2017. SM-viikon tuottaja Hanna Iiskola-Kesonen on iloisesti yllättynyt palkinnosta:
– Iso kiitos AKK:lle tästä huomionosoituksesta. AKK:n ja drifting-väen kanssa on ollut ilo työskennellä. Heillä on ennakkoluuloton, rohkea ja ammattimainen ote kilpailujärjestelyihin. He tuntevat lajin haasteet ja ovat valmiita tekemään töitä saadakseen aikaan hyvän kilpailutapahtuman. Hienoa että autourheilu on mukana myös tulevana kesänä!

SM-viikko on kerännyt mainetta ja kunniaa jo aiemminkin. SM-viikko 2016 palkittiin Urheilumarkkinointiteko-palkinnolla Suomen Urheilugaalassa.

Lisätietoja: SM-viikon tuottaja Hanna Iiskola-Kesonen, hanna.iiskola@sm-viikko.fi, 0400 569 792

Kuva: AKK/Toni Ollikainen. Kuvassa AKK:n pääsihteeri Anssi Kannas (oik.), palkinnon vastaanottanut SM-viikon tapahtumakoordinaattori Hanna-Mari Ukkonen sekä tilaisuuden juontajana toiminut Ylen Milla Madetoja.