Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
14.01.2019

OlympiaCastin vuoden 2019 avausjakson vieraana Noora Räty

Suomen Olympiakomitean tuottama podcast-sarja palaa joulutauolta ja sukeltaa syvälle ammattijääkiekkoilijan uraan. Noora Räty on jääkiekon kaksinkertainen olympiamitalisti ja hänet on myös valittu maailman parhaaksi maalivahdiksi. Neljät Olympialaiset käynyt Räty on Espoon Palloseuran kasvatti ja moninkertainen Suomen mestari Bluesin väreissä.  Hän on pelannut urallaan myös Kanadan yliopistosarjoissa ja Venäjän liigassa sekä miesten Mestiksessä ja Suomi-sarjassa. Tällä hetkellä hän pelaa ammattilaisena kiinalaisen Kunlun Red Starin riveissä. Rädyn uraan mahtuu mielenkiintoisia käänteitä, joiden kautta hän on noussut naisjääkiekkoilun lähettilääksi sekä yhdeksi kaikkien aikojen arvostetuimmista pelaajista maailmassa.

OlympiaCast: Noora Räty

OlympiaCast on Suomen Olympiakomitean tuottama podcast-sarja huippu-urheilun tarinoista, ihmisistä ja ilmiöistä. Sarjassa tavataan urheilijoita, valmentajia, johtajia ja taustavaikuttajia suomalaisen huippu-urheilun ytimestä ja sukelletaan syvälle kunkin vieraan sielunmaisemaan. Isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki.

OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.