Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
15.01.2019 | Huippu-urheilu

Iivo Niskanen ja Krista Pärmäkoski tekevät lahjoituksen Nuorelle siivet -kampanjalle

Yhteensä 4 mitalia PyeongChangin talviolympialaisista kahmineet urheilutähdet Iivo Niskanen ja Krista Pärmäkoski tekevät lahjoituksen Olympiakomitean Nuorelle siivet -kampanjaan. Urheilutähdet myyvät yhteistyössä Tori.fi:n kanssa yhteensä noin 40 omaa erilaista liikunnallista tavaraansa. Kuka tahansa voi siis hankkia Niskasen tai Pärmäkosken käytettyjä, mutta käyttökelpoisia välineitä ja osallistua samalla hyväntekeväisyyteen. Varusteiden myyntituotto suunnataan lyhentämättömänä Nuorelle siivet -projektiin.

– Kokosimme Iivon kanssa jakoon käyttämiämme, mutta täysin käyttökelpoisia urheiluvälineitä. Tori.fi:n ja meidän hyväntekeväisyyskohteemme on suomalaisen urheilun kattojärjestön Olympiakomitean äskettäin aloittama Nuorelle siivet -projekti. Lahjoitetuilla varoilla lisätään Suomen urheiluakatemioiden yläkouluikäisten koulupäivän aikaista valmennusta. Sekä minä että Iivo kuuluimme aikanamme urheiluakatemiaan ja saimme siitä toiminnasta paljon, nelinkertainen olympiamitalisti Pärmäkoski muistaa.

Tutustu Iivon ja Kristan välinekauppaan Tori.fi:ssä: https://www.tori.fi/kristanjaiivontori-kauppa

Lue lisää hyväntekeväisyyskohteesta: https://nuorellesiivet.fi/

Lue lisää aiheesta