Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
19.03.2019 | Olympiakomitea

Liikuntapolitiikka-podcast luotaa liikunnan edellytyksiä

Liikuntapolitiikka-podcastin jokaisessa jaksossa kuullaan huippupäättäjiltä ja -asiantuntijoilta, mitä liikuntapolitiikassa tulee tehdä, jotta liikunta ja urheilumenestys saadaan lisääntymään Suomessa.

Ennen eduskuntavaaleja 2019 julkaistavissa jaksoissa keskustellaan koko liikuntakulttuurin näkökulmasta siitä, mitä seuraavalla vaalikaudella tulee liikuntapolitiikassa tehdä. Näkökulma vaihtuu uusien kiinnostavien vieraiden myötä jokaisessa jaksossa, mutta peruskysymykset pysyvät: miten tulee kehittää hallintoa ja rahoitusta, entä lasten ja nuorten liikuntaa, harrastamista ja seuratoimintaa, liikunnallista elämäntapaa ja huippu-urheilua?

Podcastit löytyvät useimpien kuuntelusovelluksista ”liikuntapolitiikka”-hakusanalla. Ne ovat myös kuunneltavissa täällä:

Podcastien koontisivu

 

Ennen eduskuntavaaleja 2019 julkaistaan neljä jaksoa. Vieraina ovat:

  • Jakso 1: Kansanedustaja Hanna Kosonen (kesk), varapuheenjohtaja Veli Liikanen (vihr) ja toimitusjohtaja Mikko Salonen (Olympiakomitea)
  • Jakso 2: kansanedustajat Kike Elomaa (ps), Sirpa Paatero (sd) ja Tuomo Puumala (kesk)
  • Jakso 3: urheiluministerin erityisavustaja Toni Ahva (sin) sekä kansanedustajat Paavo Arhinmäki (vas) ja Sari Essayah (kd)
  • Jakso 4:  kansanedustaja Pia Viitanen (sd) ja puolueen varapuheenjohtaja Silja Borgarsdóttir Sandelin (rkp)

Juontajana toimii Ilmari Nalbantoglu Olympiakomiteasta.

 

Lue lisää aiheesta