Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
25.03.2019 | Olympiakomitea

Tokion olympialaisten lipunmyynti alkaa kesällä – suomalaiset kisoihin vie Elämysmatkat

Olympiakomitea ja Elämys Group ovat sopineet monipuolisesta yhteistyöstä, joka kattaa Tokion ja Pekingin olympialaiset. Pyeongchangin olympiaprojektista alkaneen yhteistyön tavoitteena on parhaat kisamatkaan liittyvät palvelut Suomen Olympiajoukkueelle ja sen tukijoukoille – faneille, yhteistyökumppaneille ja urheilijoiden läheisille. 

Elämys Groupin kuluttajabrändi Elämysmatkat vastaa olympialaisten matkojen ja lippujen myynnistä Suomessa yksinoikeudella. Tokion kisoista odotetaan Japanissa suurmenestystä ja kisoissa on ennätysmäärä kaupallisia kumppaneita. Onnistuneen Pyeongchangin projektin kokemukset on hyödynnetty, jotta kuluttajia, yhteistyökumppaneita ja urheilijoita voidaan palvella entistä paremmin ja laajemmin. Olympiakomitea ja Elämys Group ovat valmistelleet tulevaa projektia keväästä 2018 asti.

– Olympialaiset ovat myös urheilumatkanjärjestäjille maailman suurin ja tärkein tapahtuma. Meidän tavoitteemme on tuottaa suomalaisille urheilijoille ja urheilun ystäville parhaat kisamatkapalvelut. Tämä tarkoittaa ensiluokkaisia, suomalaisille räätälöityjä matka- ja lippupaketteja, hyvää hinta-laatusuhdetta ja huippuluokan palvelua ennen matkaa ja matkan aikana, kertoo Elämys Groupin toimitusjohtaja Jussi Viskari.

– Elämys Group osoitti talviolympialaisten matkanjärjestelyjen ja lipunmyynnin osalta olympiatason laatua ja halusimme hyödyntää yhteistyön kokemuksiamme tulevissa kisoissa. Tokion valmistelut on hyvässä vauhdissa – toivottavasti saamme Tokioon Olympiajoukkueen tueksi suuren määrän suomalaisia urheilufaneja, toivoo Olympiakomitean kaupallinen johtaja Samuli Vasala.

Tokion kesäolympialaisten lipunmyynti alkaa globaalisti kesällä 2019. Ennakkovarausvaihe alkaa huhti-toukokuussa 2019 kisajärjestäjän määrittämänä päivänä. Elämysmatkat julkaisee paketit heti, kun kisajärjestäjä antaa tähän luvan.  Elämysmatkojen sivuilla voi ennakkotilata lippu- ja matkapaketti-infon.

 

Lisätiedot:

Samuli Vasala, kaupallinen johtaja, Olympiakomitea

samuli.vasala@olympiakomitea.fi

044 358 65 78

 

Jussi Viskari, toimitusjohtaja, Elämys Group / Elämysmatkat (Milargo Ltd Oy)

jussi.viskari@elamysgroup.com

040 584 64 25