Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
01.04.2019 | Seuratoiminta

Mistä syntyy yhdessä tekemisen meininki? Kerro seuranne resepti!

Sporttikampanjassa etsitään parhaita tapoja luoda hyvää yhteishenkeä urheiluseuroissa. Voittajaseuralle on luvassa Viking Linen 50 hengen seuraristeily. Kerro seuranne resepti yhteisöllisyyden luomiseen!

Jokainen urheiluseurassa harrastava saa parhaimmillaan kokea onnistumisia, iloa, kaveruutta ja suurta yhteishenkeä. Olympiakomitean ja Viking Linen Sporttikampanjassa halutaan tällä kertaa kuulla parhaita tapoja luoda yhteisöllisyyttä urheiluseuroissa. Kerro, mitä teidän seurassanne tehdään yhteishengen synnyttämiseksi ja kasvattamiseksi ja mistä aineksista syntyy hyvä yhdessä tekemisen meininki ja yhteishenki. Voittajaseura saa palkinnoksi 50 hengen seuraristeilyn. Seuraristeily sopii erinomaisesti vaikkapa seurahengen nostattamiseen.

Kerro seuranne tavoista panostaa yhteishenkeen 31.5.2019 mennessä tästä. Kilpailun säännöt näet tästä.

Viking Line on Olympiakomitean yhteistyökumppani ja tarjoaa urheiluseuroille ja lajiliitoille parhaat edut laivamatkustukseen.

Kokousmatkat kampanjahintaan 15.4.2019 asti!

Nyt kannattaa varata syksyn ryhmä- ja kokousmatkat kampanjahintaan. Osallistu samalla arvontaan, jossa voi voittaa 500 €:n arvosetelin Punaisille laivoille. Katso tarjoukset: www.vikingline.fi/kokous

Viking Linen tarjoamat edut joukkueiden kisa- ja turnausmatkoille sekä jäsenetuja yksittäisille matkoille löydät osoitteista: www.vikingline.fi/urheilu ja www.vikingline.fi/edut/olympiakomitea