Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
02.04.2019 | Seuratoiminta

Oletko järjestämässä urheilutapahtumaa tämän vuoden aikana? Voita veloituksetonta Lippu.fin markkinointipalvelua tapahtumallesi!

Lippu.fi etsii nyt urheilutapahtumajärjestäjää, joka haluaa tehostaa tapahtumansa lipunmyyntiä. Voittajat saavat veloituksetonta Lippu.fin markkinointipalvelua tapahtumalleen! Lipunmyynti sisältyy palkintoon.

Hyvin toteutettu markkinointi on olennainen osa onnistunutta lipunmyyntiä. Osallistu kilpailuun ja voita markkinointia, joka saa urheilutapahtumasi lipunmyynnin uuteen nousuun. Markkinoinnin toteuttaa Lippu.fin digitoimisto, joka on Suomen ainoa tapahtuma-alaan keskittyvä digitoimisto. Lippu.fin monikanavainen myyntiverkosto koostuu Suomen suurimmasta lippuja myyvästä verkkokaupasta, myyntipisteistä, R-kioskeista ja puhelinmyynnistä. Kilpailun palkinnon arvo on noin 4 000 euroa.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki tahot, jotka ovat järjestämässä urheilutapahtuman tai -tapahtumia vuoden 2019 aikana. Osallistuminen ei edellytä Lippu.fin asiakkuutta. Osallistujien joukosta valitaan kolme voittajaa. Palkinnon vastaanottaminen edellyttää urheilutapahtuman lipunmyyntiä Lippu.fin kautta vuoden 2019 aikana. Voit tutustua kilpailun sääntöihin tästä.

Osallistu kilpailuun 10.6.2019 mennessä täyttämällä lyhyt lomake tästä.

 

 

Lisätiedot

Mikael Leinonen, kumppanuuspäällikkö, Lippu.fi, p. 010 633 1163, mikael.leinonen@lippu.fi

 

Lippupiste Oy on lipunmyynnin markkinajohtaja maassamme, ja myy lippuja noin 18 000 teatteri-, kulttuuri, viihde- ja urheilutapahtumaan vuosittain. Lippupiste on osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä, Eventimiä.

Suomen Olympiakomitea ja Lippupiste tarjoavat yhteistyössä toimivia ratkaisuja urheilutapahtumien lipunmyyntiin. Tavoitteena on edistää urheilutapahtumien lippujen ennakkomyyntiä ja tapahtumien markkinointimahdollisuuksia.