Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
22.04.2019 | Olympiakomitea

Lähde mukaan vaikuttamisklinikkaan!

 

Liikunta- ja urheiluyhteisö on lämpimästi tervetullut jakamaan näkemyksiään liikuntapoliittisista aiheista! Vaikuttamisklinikoissa keskustellaan vapaasti, mutta tavoitteellisesti Olympiakomitean sekä liikunta- ja urheiluyhteisön yhteisistä vaikuttamisen teemoista ja vaikuttamistyöstä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Vaikuttamisklinikoita on järjestetty viime syksystä lähtien. Aiheet ovat painottuneet erityisesti yhdessä valittuihin ajankohtaisiin liikuntapoliittisiin teemoihin: avustuskäytäntöjen selkiyttämiseen, olosuhteiden kehittämiseen ja poikkihallinnollisuuteen.

 

Tänä keväänä tiedossa on vielä kolme vaikuttamisklinikkaa. Tällä viikolla käsitellään eduskuntavaalien yhteenvetoa.

Loppukevään 2019 vaikuttamisklinikat:

 

Paikkana toimii Sporttitalo, tila Pariisi 24. Klinikoihin on vapaa pääsy ja työskentely on vapaamuotoista – tulla ja mennä saa omien aikataulujen mukaisesti. Ennakkoilmoittautuminen on kuitenkin toivottavaa, jotta voimme arvioida osallistujamäärän.

 

Tervetuloa vaikuttamaan!