Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
OlympiaCast
06.05.2019 | OlympiaCast

40 vuotta ihmislähtöistä valmentamista – Erkka Westerlund OlympiaCastin vieraana

Erityisesti jääkiekkovalmentajana meritoitunut Erkka Westerlund on toiminut urheiluvalmennuksen parissa jo noin 40 vuoden ajan.  Westerlund on todistanut eturintamassa urheiluvalmennuksessa tapahtunutta murrosta pelkän kehon valmentamisesta mielen ja kehon valmentamiseen. Jo 12-vuotiaana valmentamisen aloittanut Westerlund auttaa nykyään myös työyhteisöjä parempaan ihmislähtöiseen valmentamiseen ja johtamiseen. Erkan kanssa keskustellaan myös tulevista Jääkiekon MM-kisoista ja siitä, mikä on hänen mielestä paras tapa menestyä arvokilpailuissa.

OlympiaCast:  Erkka Westerlund

OlympiaCast on Suomen Olympiakomitean tuottama podcast-sarja huippu-urheilun tarinoista, ihmisistä ja ilmiöistä. Sarjassa tavataan urheilijoita, valmentajia, johtajia ja taustavaikuttajia suomalaisen huippu-urheilun ytimestä ja sukelletaan syvälle kunkin vieraan sielunmaisemaan. Isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki.

OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.