Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
17.05.2019 | Seuratoiminta

Seurapaita-päivä 24.9. värittää päivän seurojen väreillä

#Seurasydän-kampanjan yhtenä seuratoiminnan näkyvyyttä nostattavana toimenpiteenä vietetään tiistaina 24.9. Seurapaita-päivää pukeutumalla oman seuran verkkaritakkiin / pelipaitaan.  Tavoitteena on, että kaikki seuratoiminnassa mukana olevat ja olleet pukevat oman seuran verkkaritakin päälle ja lähtevät töihin, kouluun, päiväkotiin kuka minnekin.  Näin seuraväki liputtaa pukeutumalla omaan edustusasuun, jota me kaikki ylpeästi kannamme ja joka pitää sisällään paljon tunteita, yhteisöllisyyttä, muistoja, innostusta, iloa ja välittämistä – yhteisöllisyyttä.

Kisakentältä näyttävä väritys uudessa ympäristössä nostaa varmuudella seuratoimintaa esille ja saa mukavaa puhetta toimistoihin, kouluihin, päiväkoteihin… Jokainen voi kertoa omaa seuratarinaansa työkaverille, mitä seura heille antaa ja miksi he ovat mukana toiminnassa   Laittakaa jo nyt päivä kalenteriin ja viestikää asiasta seurassa!

Innostakaa omaa seuraväkeänne viestimään ko. päivän aikana tunnisteella #Seurasydän ja #seurapaitapäivä. Näin seuranne saa positiivista näkyvyyttä myös sosiaalisen median kanavissa.

Lue lisää Seurasydän-kampanjasta