Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
27.05.2019 | Olympiakomitea

Tule mukaan vapaaehtoiseksi tekemään New Leaders Forumista vuoden ikimuistoisin tapahtuma!

Haemme New Leaders Forumiin 18.-20.11.2019 urheiluyhteisön sisältä vapaaehtoisia, jotka tulevat toimimaan mitä monipuolisimmissa tehtävissä tapahtumaorganisaation tukenaTapahtuman vapaaehtoiset ovat tärkeässä osassa tapahtuman hengenluomisessa ja yhteishengen löytymisessä. Tarjoamme vapaaehtoisillemme mukavia kohtaamisia kansainvälisen urheiluyhteisön parissa ja mielenkiintoisia tehtäviä New Leaders Forumin tapahtumatuotannon sisällä. Itse New Leaders Forum on kolmipäiväinen tapahtuma, mutta haemme tekijöitä myös edeltävälle viikolle, tapahtuman rakennusajalle.  

Vapaaehtoiseksi haetaan hymyileviä, kansainvälisen ja nykyaikaisen tapahtuman tekemisestä kiinnostuneita sporttiyhteisön jäseniäTarvitsemme tekijöitä mm. seuraaville sektoreille: Asiakaspalvelutapahtumatuotanto, tapahtuman kevyt rakentaminen, logistiikka, viestintä, mediapalvelut sekä IT/tekniikka. 

Vapaaehtoistehtävien tarkemmat kuvaukset löydät torstaina 30.5. avattavasta hakulomakkeesta.  

Mitä aiemmin rekisteröidyt hakijaksi sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on päästä mukaan juuri toivomaasi tehtävään! 

Tervetuloa mukaan tekemään New Leaders Forumia! 

www.newleaders.fi 

www.newleadersforum.fi 

Kysy lisää:
jenni.siren@olympiakomitea.fi 

New Leaders Forum 

Suomen Olympiakomitea järjestää yhdessä Kansainvälisen Olympiakomitean (KOK) ja Euroopan olympiakomiteoiden (EOC) kanssa urheilujohtamisen New Leaders koulutuksen. Suomen Olympiakomitea vastaa koulutusohjelman sisällön tuottamisesta sekä ohjelman organisoinnista. Koulutuksen kulmakivi on muutosjohtaminen, jossa tasa-arvo, hyvä hallinto ja vastuullisuus korostuvat. Koulutukseen on valittu 30 eurooppalaista nuorta urheilujohtajaa ja heidät valmennetaan vuoden aikana game-changereiksi, eli muutoksentekijöiksi. Koulutusohjelman päätöstapahtuma- New Leaders Forum- järjestetään 18.-20.11.2019 Helsingin kaupungin juhlasalissa ja sen viereisessä sijaitsevassa Sofia Future Farm tapahtumatalossa. 

Vapaaehtoisen edut
Lämmin ateria ja kahvit
Valmennus tehtävään 
Diplomi
Ainutlaatuinen kokemus New Leaders Forumin tapahtumaytimessä 

Vapaaehtoisen edellytykset  
Perehdytykseen osallistuminen
Osallistuminen vähintään kahtena päivänä 
Valmius toimia tehtävis tapahtuman pääkielellä eli englannilla 
Positiivinen asenne
Sitova ilmoittautuminen 

Lue lisää aiheesta