Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
05.08.2019 | Seuratoiminta

Koko urheiluyhteisön yhteinen Seurasydän-kampanja käynnistyy 1.9.

Suomalaisissa urheiluseuroissa on yli miljoona liikkujaa, urheilijaa ja toimijaa. Seurasydän-kampanja haluaa nostaa esille seuratoiminnan ylivoimaisen vahvuuden – yhteisöllisyyden. Olympiakomitea, lajiliitot ja liikunnan aluejärjestöt haastavat kaikki urheiluseurat mukaan kampanjaan, joka tekee yhteisöllisyyden näkyväksi ja liputtaa suomalaista seuratoimintaa! 

#Seurasydän 

Seurasydän on nimi ja teema kampanjalle, jonka tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan. Seurasydän-kampanjassa seuraväki voi kertoa mitä kaikkea hyvää ihmiset seuroissa ympärilleen luovat ja mitä kaikkea hyvää he siellä kokevat. 

 

Kampanja käynnistyy 1.9. Seurasydän ja yhteisöllisyys ovat esillä niin sosiaalisessa mediassa, YLE:n kanavilla kuin seurojen, lajiliittojen ja Olympiakomitean viestinnässä koko syksyn ja aina Urheilugaalaan saakka. 

Näin voitte olla mukana  

Seurasydän on koko urheiluyhteisön yhteinen ponnistus, joka ei lennä ilman seurojen ja niiden parissa toimivien aktiivisuutta. Osallistumalla ja kannustamalla omaa seuraväkeänne mukaan nostatte esiin seuran toimintaa ja ihmisiä sekä kerrotte mitä kaikkea hyvää seurassanne tehdään ja koetaan.  

Seurojen ja seuraväen postauksia nostetaan esille myös Seurasydämen, Olympiakomitean ja lajiliittojen kanavissa, jossa ne saavat arvokasta näkyvyyttä. Joka kuukausi myös palkitaan aktiivisia Seurasydän-toimijoita. Myös vuoden urheiluseuran valinnassa tammikuussa painottuu yhteisöllisyys. 

Kampanja leviää sosiaalisessa mediassa. Liittäkää siis #seurasydän teemaan sopiviin julkaisuihin seuran Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa ja kannustakaa kaikkia seuran toimijoita tekemään samoin omilla tileillään. Täytetään some yhteisöllisyydellä ja iloisella yhdessä tekemisen meiningillä! 

Kaikissa postauksissa kannattaa käyttää seuraavia hastagejä: #seurasydän, oman seuran tunniste ja oman lajin tunniste. Esimerkiksi näin #seurasydän #ovo #voimistelu. Nostakaa myös seuran some-kanavissa esille seuran jäsenten tekemiä #seurasydän-postauksia. Kampanjan verkkosivuilta löytyy materiaaleja, joita voi hyödyntää kampanjan aikana. Voitte esimerkiksi tehdä seuran Facebook-sivulle #seurasydän-aiheisen profiilikuvan ja kansikuvan. Tarjolla on sekä oman kuvan päälle laitettavia kehyksiä että valmiita kuvia. Sivuilta on myös ladattavissa julisteita, joita kannattaa hyödyntää tapahtumissa.  

Seurapaita-päivä 24.9. värittää päivän seurojen väreillä  

Yksi kampanjan kohokohdista on tiistaina 24.9. vietettävä Seurapaitapäivä, jolloin kaikkia suomalaisia kehotetaan pukemaan töihin, kouluun ja menoihin oman seuran pelipaita, verkkarit tai fanipaita – tai muuten sonnustautumaan seuran väreihin.  

Lisätietoja www.seurasydän.fi 

Lataa Seurasydän-tunnus ja materiaalit täältä

Tutustu  kampanjan ABC-oppaaseen