Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
19.08.2019 | Seuratoiminta

Seurojen päätoimiset kohtaavat 12.11.2019 – tule mukaan!  

Urheiluseuroissa toimii nykyään jo n. 5100 päätoimista seuratyöntekijää ja määrä kasvaa koko ajan. Seuratoimijoiden työkenttä on mielenkiintoinen ja monenlaista osaamista vaativa. Olympiakomitea järjestää pitkästä aikaa eri lajien seurojen päätoimisille tilaisuuden, jossa voi tavata kollegoja eri lajeista sekä kuulla maan parhaita asiantuntijoita ja saada eväitä omaan tekemiseen!

Ohjelmassa perehdytään muun muassa seuratoiminnan tulevaisuuteen: mihin suuntaan seuratoiminta on menossa? Miten osaamme johtaa vapaaehtoisia niin, että innostamme heitä toimimaan?  Miten varmistaa oma jaksaminen ja kehittyminen?  Digitaalisuudesta luvataan helpotusta arkeen, mutta miten se onnistuu?  Käytännön malleja seuramalleja tulevat onnistuneet Joensuun Uimaseurasta ja Oulun Kärpistä.

Tilaisuus järjestetään 12.11.2019 Vantaalla (Scandic Aviacongress). Osallistumismaksu 80 € /hlö sisältää ohjelman, lounaan ja kahvitarjoilut.

Nähdään Päätoimisten päivässä!

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 28.10 mennessä.

Ohjelma>

Ilmoittautuminen>