Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
23.08.2019 | Olympiakomitea

Osallistava workshop: NO! to Bullying and Discrimination YES! to Respect and Diversity in Sport

Mitä, missä, milloin?

Osallistava workshop pidetään Helsingissä, Sporttitalon Sinisessä aulassa 7.10. klo 9-12. Workshopin teemoja ovat kiusaamisen ja syrjinnän vastaisten käytäntöjen suunnittelu ja toteuttaminen sekä erilaisuutta arvostavan ja kaikki mukaan ottavan ilmaston luominen omassa toimintaympäristössä. Workshopin kieli on englanti.

Kenelle?

Workshop on suunnattu kaikille urheiluyhteisössä toimiville ammattilaisille ja vapaaehtoisille, jotka haluavat saada tukea ja ideoita syrjinnän ja kusaamisen vastaisten, kaikkien osallistumista mahdollistavien toimintamallien suunnitteluun ja toteuttamiseen omassa toimintakentässään. Osallistujamäärä on rajattu mahdollistamaan avoin ja luottamuksellinen keskustelevuus sekä teemojen omakohtainen työstäminen turvallisessa ilmapiirissä.

Kuka on Rob Stoop?

Rob Stoop on tehnyt vuosikymmenten uran kouluttajana syrjinnän- ja kiusaamisen vastaisessa vaikuttamistyössä ja vastannut lukuisista yhdenvertaisuutta ja solidaarisuutta edistävistä projekteista paikalliselta/ruohonjuuritasolta aina valtakunnalliselle ja kansainväliselle tasolle asti. Dialogisuus, osallistaminen, voimaannuttaminen ja koko yhteisöä (alue, seura, laji tms.) vastuullistavien syrjinnän ja kiusaamisen vastaisten konkreettisten toimintamallien luominen ovat Robin lähestymistavan keskiössä. Urheilujärjestöjen yhdenvertaisuustyöhön ajankohtaisesti linkittyviä teemoja, joiden parissa Rob on työskennellyt ovat mm. rasismin sekä homo- ja transfobian vastainen toiminta ja vammaisurheilu. Hän on kouluttajana valovoimainen, ajattelemaan haastava ja innostava asiantuntija, jolla on runsaasti kokemusta syrjinnän ja kiusaamisen teemoista sekä toimivista malleista näiden kitkemiseksi.

Miten pääsen mukaan?

Workshop on maksuton ja mukaan mahtuu 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta osallistujaa. Huomioithan, että workshopin kieli on englanti.

Ilmoittaudu mukaan >

Lisätiedot:
Piia Korpi, piia.korpi@vammaisurheilu.fi, puh. 044-767 1368

Workshopin järjestävät yhteistyössä Suomen Olympiakomitea, Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry sekä Suomen Paralympiakomitea

Lue lisää aiheesta