Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
26.08.2019 | Seuratoiminta

Swimming Jyväskylä sai kolmannen tähden!

Olympiakomitea, lajiliitot ja aluejärjestöt ovat yhdessä luoneet Tähtiseura-laatuohjelman, jonka tavoitteena on suomalaisen urheiluseuratoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen. Ohjelman tunnuksena on Tähtimerkki, joka viestii siitä, että seura täyttää kohderyhmäkohtaiset (lapset & nuoret, aikuiset sekä huippu-urheilu) sisältövaatimukset ja kaikille yhteiset johtamisen laatutekijät.  Suomessa on 519 Tähtiseuraa.

Swimming Jyväskylästä tuli valtakunnan neljäs urheiluseura, joka on saavuttanut Tähtiseura-ohjelman kaikkien kolmen osa-alueen tähtimerkit, eli auditoidut laatutunnukset, lasten ja nuorten liikunnan, huippu-urheilutoiminnan ja aikuisliikunnan tähdet. Kolme muuta seuraa ovat Oulun Uinti, Vantaan Voimisteluseura ja Olarin Voimistelijat.

Tähtiseuraohjelmaa toteuttaa tällä hetkellä 45 lajiliittoa.

Kuvassa Swimming Jyväskylän Helena Toivainen, Hanna Salmijärvi, Roosa Keronen ja Marjoona Teljo juhlivat seuran kolmatta Tähtiseura-merkkiä.
Kuva: Jussi Salminen

Lue lisää Swimming Jyväskylä sai kolmannen tähden (Suomen Uimaliitto)

Tutustu
Tähtiseura-ohjelmaan
Tähtiseuroihin lajeittain

 

Lue lisää aiheesta