Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
27.08.2019 | Olympiakomitea

Olympiakomitean strategiapäivitys etenee: toinen kysely käynnissä 28.8. – 8.9.

Olympiakomitean ja sen jäsenjärjestöjen yhteinen strategian päivitys etenee seuraavaan vaiheeseen keskiviikkona 28.8. avautuvan toisen kyselyn avulla. Nyt jäsenjärjestöjen kannanottoja haetaan ennen kaikkea tulevaan visioon sekä vastuullisuustyön kokonaisuuteen. Vastausaikaa on sunnuntaihin 8. syyskuuta asti.

Olympiakomitean hallitus päätti alkuvuodesta päivittää strategian vuoden 2019 aikana. Työtä on tehty alusta asti tiiviissä yhteistyössä jäsenjärjestöjen ja muiden sidosryhmien kanssa.

Keväällä strategian päivitykseen haettiin eväitä kyselyllä, joka peilasi seuratoiminnan ja huippu-urheilun strategisten tavoitteiden lisäksi missiota, arvopohjaa, yhteiskunnallista roolia sekä tavoitteita suuntaavia muutosvoimia. Kyselyn tuloksia käsiteltiin kevätkokouksen yhteydessä pidetyssä keskustelutilaisuudessa 22.5.2019.

– Toivon, että saamme runsaasti harkittuja vastauksia myös toiseen strategiakyselyyn etenkin, kun nyt vuorossa on visio eli tulevaisuudenkuva, jonka mahdollisimman moni järjestö voisi jakaa, Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen toteaa.

Strategiakeskustelua ja vuoden 2020 toiminnansuunnittelua toiminnanjohtajien aamussa 18.9.

Uusi strategia luo suuntaviivat Olympiakomitean ja jäsenjärjestöjen vuosittaisille toimintasuunnitelmille. Strategiapäivitystä käsitellään seuraavan kerran jäsenjärjestöjen toiminnanjohtajien kanssa pidennetyssä aamuinfossa keskiviikkona 18.9. Tällöin aiheena on myös vuoden 2020 toiminnansuunnittelu.

Päivitetty strategia tuodaan syysvuosikokouksen päätettäväksi marraskuussa. Seuraa strategiapäivityksen etenemistä myös Olympiakomitean verkkosivuilla tästä linkistä:

Olympiakomitean strategian päivitys 2019