Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
04.09.2019 | Seuratoiminta

Yhdessä tekemistä vauvasta vaariin – Espoon Akilles palkittiin Sporttikampanjassa Viking Linen -seuraristeilyllä

Espoon Akilleksessa harrastetaan ja järjestetään tapahtumia yhdessä. Mukaan talkootöihin on innostettu erityisesti nuoria, joille jaetaan rohkeasti vastuuta. Nuorten vahva osallistaminen toi Espoon Akillekselle voiton yhteisöllisyyden aineksia keränneessä Sporttikampanjassa.

Espoon Akilleksen suunnistusjaoston kaikki toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Seura järjestää vapaaehtoisvoimin useita tapahtumia vuodessa, joissa seuratoimijoiden vankka talkootyö on keskiössä. Yhdessä talkootöitä tehdessä ja harrastaessa seuraan on syntynyt myös vahva yhteishenki.

– Yksi iso tekijä seuran yhteishengessä on, että täällä ollaan vauvasta vaariin mukana talkoissa ja kaikessa toiminnassa, toteaa Espoon Akilleksen aktiivinen harrastaja ja talkootoimija Tuomas Vaherlehto.

Seuran talkooperinteen jatkuvuus on taattu ahkerilla nuorilla, jotka harrastamisen lisäksi ovat päässeet vastuullisiin tehtäviin mukaan mm. tapahtumien järjestämisessä.

– Jokainen on saanut oman halun ja kyvyn mukaan tehtäviä. Kaikilla on ollut mahdollisuus pienestä pitäen kasvaa niiden tehtävien mukana ja oppia asioita. Kyllä se monelle nuorelle on toiminut myös hyvänä ponnahduslautana työelämään, jatkaa Tuomas Vaherlehto.

– Me ollaan oltu ihan vastuutehtävissä lasten kilpailuissa. Mäkin olen päässyt ratamestarina toimimaan siellä, kertoo omista talkookokemuksistaan 17-vuotias Veeti Varjo.

Espoon Akilles palkittiin Olympiakomitean ja Viking Linen Sporttikampanjassa hyvästä yhteishengestä. Espoon Akilles erottui joukosta erityisesti nuorten osallistamisella. Palkinnoksi seura saa 50 hengen Viking Linen seuraristeilyn.

Viking Linella sykkii suuri #seurasydän ja on siksi mukana kannustamassa suomalaisia liikkumaan ja kutsuu seuraväkeä turnaus- ja kokousmatkoille punaisille laivoille.

Tutustu: www.vikingline.fi/urheilu ja www.vikingline.fi/edut/olympiakomitea